UUE NISSAN JUKE HINNAD ON AVALIKUSTATUD / AUTOSPIRIT / Uudised

UUE NISSAN JUKE HINNAD ON AVALIKUSTATUD

Märkimisväärsed täiustused Nissani teedrajavas kompakt-crossoveris tagavad, et trendilooja on endiselt teistest ees.

 

Kui Nissan Juke veidi üle kolme aasta tagasi tuli, lõi see mudel tänu kasutusele võetud uuendustele täiesti uue turusegmendi. Nii nagu Nissan Qashqai oli esimene mudel originaalsel crossoverite turul, kasutas Juke oma erilist kujundust ja täiustatud tehnoloogiat, et rajada teed uuele, kompakt-crossoverite turule.

Nissanis väljakujunenud pideva arendustöö tulemusena algab nüüd järgmine peatükk Juke'i loos. Olles rajanud endale teed kui esmaklassilise stiili ja rafineeritusega originaalne ja eristuv mudel väikeste crossoverite kasvaval turul, on uus Juke valmis oma loodud segmendis end tõestama.

Tänu Juke'i äärmiselt omapärasele kujundusele, jõulisele sõidudünaamikale ja rafineeritud salongisisustusele kasvas selle mudeli läbimüük vähem kui 40 kuuga nullist 420 000-ni. Selle tulemusega edestatakse suurelt oma konkurente.

Uut Juke'i, mida tunnustatakse kui trendi loojat kujunduse valdkonnas, iseloomustavad paljud disainitäiustused, uued mootorid, uus varustus ja lai valik isikupärastamise võimalusi.

Muudatuste hulka kuuluvad uue kujundusega esi- ja tagaosa, mis rõhutavad rohkem esmaklassilist rafineeritust ja sportlikke kujunduselemente; Tänu muudatustele pakiruumis suurenes selle maht 40% kaherattaveoga versioonidel; väiksemate mõõtmetega uus DIG-T 115HP turbomootor, mis tagab suurema jõudluse, ökonoomsuse ja väiksema heitkoguse; täiustatud DIG-T 190HP mootor neile, kes otsivad võimsamat autot; täiustatud nelikvedu koos veojõukontrolli süsteemiga Torque Vectoring.

Nagu uue Nissan Qashqai juurde, kuulub ka uue Juke'i juurde palju lisasid nagu uued valuveljed; täiustatud varustus, näiteks uus helisüsteem, uue põlvkonna NissanConnecti juhi-sõiduki kasutajaliides, Nissani turvakilp, Nissani dünaamilise juhtimise süsteem ning lisavarustusse kuuluv uus, avatav klaasist katuseluuk.

Samuti on Juke'i omanikel ainulaadne võimalus kujundada oma maitse ja elustiili järgi meelepärane Juke, kasutades selleks Nissani isikupärastamise programmi. Lisaks on selle mudeli omanikel nüüd veel rohkem võimalusi oma Juke'i isikupärastamiseks. Erinevad isikupärastamise paketid hõlmavad nüüd valiku uusi värve ja sisekujundusteemasid.

Uue Juke'i müük algab juba juulis. Hinnad algavad 14 890 eurost ning automaatkastiga mudelitel alates 15 890 eurost.