TÄIESTI UUE X-TRAIL HINNAD ON AVALIKUSTATUD / AUTOSPIRIT / Uudised

TÄIESTI UUE X-TRAIL HINNAD ON AVALIKUSTATUD

  • Uue X-Traili aluseks on Nissani 4x4 pärand ja ettevõtte juhtpositsioon linnamaasturite segmendis.
  • Stiilne, mugav ja vaikne, ent ülivõimekas maastur igaks seikluseks. 
  • Kliirens 21cm
  • Suurim jalaruum oma sektoris.
  • Täielikult ühendatud uue NissanConnecti süsteemi kaudu, mille juurde kuulub hulk vajalikke rakendusi.
  • Nissani turvakilp koos laiema valiku ohutusomadustega.
  • Nüüdisaegne kujundus ja tehnoloogilised omadused, sh avatav panoraam-katuseluuk ja LED-esituled.
  • Valikus on kahe- või neljarattaveoga versioon.
  • Uus Nissan Xtronic kaherattaveoga versioonil.
  • Uus dCi 130 mootor, märkimisväärselt väiksem CO2 heitkogus ja kütusekulu võrreldes eelmise mudeliga (CO2 heitkogus alates 129 g).
  • Müügil alates Septembrist
  • Hind alates 22 990 EUR

Nissan avalikustas täna uue X-Traili hinnad.

Uue konstruktsiooniga X-Trail täiendab Nissani täiuslikku linnamaasturite mudelivalikut, kus teda ootavad sellised mudelid nagu Qashqai, Juke ja Murano. Kaasa tuuakse uus tehnoloogia, stiil ja klassi parim praktilisus.

 

Uues X-Trailis, mis põhineb Nissani kõrgelt hinnatud 4x4 pärandil, on ühendatud kaubamärgi murrangulistest linnamaasturite mudelitest inspireeritud värsked ideed ja tehnoloogiad. Tulemuseks on auto, mis tõstab kompaktmaasturid täiesti uuele tasemele.

Nissani soov teha uuest X-Trailist kõige täiuslikum mudel kompaktmaasturite sektoris väljendub selle sooritusvõimes, mis peitub uue julge kujunduse taga. Värsket X-Traili, mis sobib suurepäraselt kaubamärgi ettekujutusega nüüdisaegse kompaktmaasturi kujundusest, iseloomustab Nissani uusimat disainikeelt kajastav pilkupüüdev uus välisilme.

Tänu siredale, ent jõulisele kerele on uues X-Trailis ühendatud tugevus ja seiklusjanu orgaaniliste ja sujuvate joontega. Elegantset end sportlikku profiili ilmestab hulk uusi kujundusomadusi ja -elemente, nagu näiteks jõulised uued esituled, mis kõrgema varustustasemega mudelite standardvarustuses on LED-tuledega, ning omanäoline uus LED-riba, mis muudab auto pimedas hästi nähtavaks. Nimetamata ei saa jätta ka elektrilist tagaluuki ja avatavat panoraam-katuseluuki.

Värske X-Traili salong pakub sõitjatele uudset keskkonda. Uues X-Trailis kasutatakse esmaklassilisi materjale ja nutikat kujundust, mis tõstavad selle mudeli täiesti uuele tasemele mitmes valdkonnas: juurdepääs tagaistmele on nüüd mugavam kui kunagi varem, kolmandal istmereal (lisavarustuses) istujatel on rohkem ruumi ja autosisene tehnoloogia on senisest täiuslikum.  Peale selle kasutatakse X-Trailis ka uue põlvkonna NissanConnecti süsteemi, mis tagab nutitelefoni integreerimise ja millesse on sisse ehitatud hulk rakendusi ühendatud sõidukogemuseks.

 

Uue X-Traili mootoriks on võimas, ent ökonoomne dCi 130, mis tagab suure pöördemomendi ja väga head tööomadused kõikidel kiirustel. Valikus on kahe- ja neljarattaveoga mudel, kusjuures viimasel on Nissani uue põlvkonna käigukast ALL MODE 4x4-i. Koostöös Nissani uue veermiku kontrollsüsteemi ja Nissani turvakilbiga tagab uue X-Traili jõuajam täiuslikud ohutus- ja mugavusomadused, mis muudavad kõik sõidud ühtviisi nauditavaks.

 

Nissani kliendid ootavad Nissanilt enamat, mistõttu sisaldab uus X-Trail juba standardvarustuses rikkalikku valikut lisasid. Auto on saadaval kolmes varustustasemes: Visia, Acenta ja Tekna.

 

Kõik varustustasemed sisaldavad konditsioneeri, valuvelgi, 6 turvapatja, , LED-päevasõidutulesid, Bluetooth koos mikrofoniga, püsikiirusehoidja koos kiiruse piirikuga. Samuti nõlvalt stardi abi ning "saada mind koju" tulesid.

Uue mudeli hinnad algavad 22 990 eurost.