NISSAN KINNITAB OMA POSITSIOONI VAIELDAMATU LIIDRINA MAASTURITE TURUL / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSAN KINNITAB OMA POSITSIOONI VAIELDAMATU LIIDRINA MAASTURITE TURUL

  • Kolme mudeliga maasturipere on praegu kõige täiuslikum valik turul
  • Kõikide maasturimudelite keskmes on Nissani uuenduslikkus ja eesmärgikindlus
  • Praktikas end tõestanud ja klientide nõuete mõistmine

 

Uue, uuendusliku ja eduka sektori loomine autoturul on erakordne saavutus. Ent eesmärgikindlus ja soov töötada välja sama algupäraga kõikehõlmav valik enim müüdud autosid selles sektoris on nähtus omaette. Seitsme viimase aasta jooksul on Nissan olnud maasturite sektori esirinnas, luues uusi põnevaid mudeleid ja laiendades ainulaadset Nissani mõtteviisi uutesse turusektoritesse.

 

Uue X-Traili ja uue Juke'i esmaesitlus näitab Nissani jätkuvat pühendumist maasturite segmendile. Kuigi viimastel aastatel on konkurendid Nissanile paratamatult järgnenud, ei paku ükski teine kaubamärk nii mitmekülgset ja täiuslikku valikut maastureid.

Nissani maasturid on jätkuvalt väga nõutud kogu maailmas. Nende populaarsus kasvab iga päevaga. Juhtpositsioonil on teerajajana kõik rekordid purustanud Qashqai.

MAASTURISTIIL - MUUDAME DISAINIREEGLEID 

Alates läbimurdelise Qashqai esmaesitlusest 2007. aastal muutus pereauto kujundus jäädavalt. Ühendades endas linnamaasturi karmi välimuse ja kõrge istumisasendi pereluukpära kiiruse, ökonoomsuse ja madala heitmetasemega, tõestas Qashqai, et tänu uuendustele ja julgele tulevikukavale saavad juhid tõepoolest nautida mõlemast parimat.

Seitse aastat hiljem on Nissani ettekujutus tulevikust selgem kui kunagi varem.

Sel kaubamärgil on õnnestunud edukalt välja sõeluda elemendid, mida on vaja täiusliku maasturi loomiseks, ning kasutada oma juhtpositsiooni ja teadmisi segmendis, et pakkuda autosid, mis tekitavad võrdselt nii põnevust kui ka naudingut. 

Nissani jätkuva edu võti peitub selle ainulaadses kujunduses. Kõiki kolme maasturipere liiget ühendavad sarnased kujunduselemendid, mis teevad need selgelt äratuntavaks. Nendest kõige silmatorkavam on jõuline V-kujuline esivõre. Suured rattakaared väljendavad tugevust ja jõudu ning tagavad juhile turvatunde ja enesekindluse, kui ta istub rooli taga. Kitsenev vööjoon ja voolujoonelise vormiga katus lisavad elegantsust ja sportlikkust kõigile kolmele mudelile, rõhutades nende visuaalset meeldivust ja eristades neid kõikidest teistest turul.

Jõulised kujunduselemendid, millest õhkub kvaliteeti, on veel ühed Nissani maasturite kujundusele iseloomulikud tunnused. See kaubamärk lükkab pidevalt ümber tavapärase ettekujutuse kujundusest, mida tõendavad Juke'i ülimalt originaalse lahendusega esituled ning Qashqai ja uue X-Traili bumerangikujulised tagatuled.

Nissani maasturid on tõstnud uuele tasemele ka sisekujunduse, tehnoloogia, lisakomplektid ja paigutuse. Kõiki Nissani maastureid alates algsest Qashqaist kuni uue X-Trailini iseloomustavad mitmed uudsed kujunduslahendused, mis muudavad salongis viibijate elu hõlpsamaks, turvalisemaks ja mugavamaks. Nissani maastureid eristavad teistest mitmed nutikad ja praktilised omadused, näiteks uue X-Traili teatristiilis istekohad, kuid sellega asi ei piirdu. Efektsed detailid, mille hulka kuulub ka Juke'i värvitud alumine keskkonsool, näitavad, et kõikjal vastab vorm funktsioonile.

TEEDRAJAV MAASTURITEHNOLOOGIA 

Nissan on oma ajaloo jooksul võtnud autodes pidevalt kasutusele uudseid tehnoloogiaid. Selle kaubamärgi esindajad usuvad, et esmaklassilised tehnoloogiad peaksid olema kõigile kättesaadavad. Nissanis tehakse väsimatult tööd selle nimel, et varustada oma autod funktsioonidega, mis oleksid esimesed selles sektoris.

Nissani tehnoloogiliste uuenduse üks kõige silmapaistvamaid näiteid on heakskiidetud NissanConnecti süsteem, mida pakutakse kogu Nissani maasturite valikus. See süsteem tagab nutitelefoni ühenduvuse, mistõttu saavad omanikud püsida välismaailmaga ühenduses, ükskõik kuhu sõit neid ka ei vii. Tänu värvilistele puuteekraanidele, mille kasutamine on lihtne ja intuitiivne, annab uus NissanConnect juurdepääsu paljudele rakendustele alates muusikast, sotsiaalvõrgustikest, meelelahutusest kuni reisimiseni. Kõik see on seni olnud vaid luksusautode pärusmaa.

Hiljuti lisati NissanConnecti sellised omadused nagu täiustatud satelliit-navigatsioonisüsteem, millesse on integreeritud Google'i „saada autosse" funktsioon, mis võimaldab juhil planeerida reisi kodus ja saata see oma autosse. Kaassõitjad saavad otsida tanklate ja restoranide asukohti ning vaadata isegi ilmateadet, seda kõike vaid ühe nupuvajutusega. 

JÕUÜLEKANDED - ROHKEM JÕUDU VÄIKSEMA KÜTUSEKULUGA 

Salongitehnoloogia ei ole ainus, mis teeb Nissani maasturid eriliseks. Nii mootorid, jõuülekanded kui ka vedrustussüsteemid on välja töötatud eesmärgiga tagada sellised kasutuskulude ja dünaamilisuse näitajad, mis on samal tasemel kui tavapärast vormi eelistavatel konkurentidel või isegi veel paremad.

Tänu intelligentsele tehnoloogiale ja täiustatud konstruktsioonile on Nissan vähendanud mitmete maasturites kasutatavate mootorite mõõtmeid. Nissanil õnnestus vähendada nii bensiini- kui ka diiselmootorite suurust, tegemata jõudluses ja universaalsuses mingeid järeleandmisi. Väiksemad mootorid kaaluvad vähem ja tekitavad vähem sisemist hõõrdumist, mille tulemusena on need puhtamad ja kütusetõhusamad. See võimaldab juhtidel sama jõudluse korral kulusid kokku hoida.

Käigukastid on teine valdkond, kus Nissan on juhtpositsioonil. Kõike kolme maasturit pakutakse ülitõhusate ALL-MODE 4 × 4i nelikveosüsteemidega. Nendes kasutatakse mitmeid lisatehnoloogiaid, sh pöördemomenti ümbersuunavat tehnoloogiat, mis aitab maksimeerida hõõrdejõudu ja parandada tasakaalu kurvides.

Peale selle on uus Juke, Qashqai ja uus X-Trail varustatud Nissani täiustatud XTronicu automaatkäigukastiga. Olles mõeldud pakkuma sujuvat sõitu ja loomulikku sõidukogemust, käitub see järsul kiirendamisel nagu traditsiooniline muutuva suhtega automaatkäigukast, tagades astmelise käiguvahetuse. Pehmema sõidustiili puhul muutuvad suhted märkamatult, et sõit oleks võimalikult sujuv.