DATSUN ON VENEMAA TURU JAOKS VALMIS / AUTOSPIRIT / Uudised

DATSUN ON VENEMAA TURU JAOKS VALMIS

  • Datsun siseneb Venemaa turule uhiuue neljaukselise ja viiekohalise peresedaaniga on-DO
  • Datsun on-DO
  • ... on jõuline, ruumikas, usaldusväärne ja moodne
  • ... esindab Jaapani stiili ja kvaliteeti
  • ... kujundati Jaapanis ja töötati välja just Venemaa turu jaoks
  • Datsun ühineb Nissani ja Infinitiga Venemaa autoturu kõikide segmentide vallutamiseks

Nende Vene klientide unistused, kes soovivad oma esimeseks autoks just Jaapani autotootja sõidukit, on nüüd täitumisele sammu kaugusel tänu Datsuni automargi ja selle on-DO mudeli turuletoomisele Venemaal. Datsuni automarki, mis paistab silma selge ja atraktiivse müügisõnumiga, turustatakse Venemaal esimest korda.

Üks automaailma vanimaid nimesid Datsun jõuab Venemaale täpselt sada aastat pärast esimese DAT-auto valmimist Jaapanis.

Datsuni jõudmisega Venemaa turule on see riik tõusnud emaettevõtte Nissan Motor Corporationi jaoks ainulaadsele kohale: nimelt on Venemaa oma piirkonnas esimene riik, kus müüakse nii Nissani, Infiniti kui ka Datsuni mudeleid, pakkudes nii ostjatele mitmekesist valikut peaaegu kõigis turusegmentides.

Nissan Motor Corporationi president ja tegevdirektor Carlos Ghosn märkis seda automarki tutvustades järgmist: „Praeguseks on Venemaast saanud meie jaoks maailma suuruselt viies turg. Püüame järgmise kolme aasta jooksul oma müüki siinsel turul kolmekordistada, eesmärgiga kasvatada oma turuosa kaks korda. Eelduste kohaselt peaks Datsuni automark moodustama kõigist müüdud mudelitest tervelt kolmandiku. Lähtudes meie ettevõtte 80 aasta jooksul kogunenud tootmis- ja oskusteabe pagasist ning kasutades täiel määral ära meie liidu koostööpartneri AVTOVAZI insenerioskusi, turutingimustega kursisolekut ja tootmisvõimsust, pakume ostjatele 21. sajandile kohast Datsuni mudelite valikut. Kõik need mudelid vastavad suurepäraselt Vene klientide vajadustele ja eelistustele."

On-DO on esimene Datsuni mudel, mis Venemaal müügile tuleb. See neljaukseline ja viiekohaline ruumikas peresedaan (pikkus 4337 mm, laius 1700 mm ja kõrgus 1500 mm) on pagasiruumi suuruselt (530 l) omas klassis juhtival kohal.

Datsuni mudel on-DO kujundati Jaapanis Nissani edumeelses rahvusvahelises disainikeskuses. Mudeli väljatöötamise ja projekteerimisega tegeles Venemaal AVTOVAZI rahvusvaheline inseneride meeskond, kes võttis oma töös aluseks kvaliteedi- ja tehnilise garantii, milles võib kindel olla iga Nissan Motor Corporationi toote puhul. Tänu rahvusvahelise ja kohaliku panuse ühildamisele ei ole see mudel mitte ainult silmatorkava ja moodsa välisilme ja sõiduomadustega, vaid sobib oma põhiolemuselt ideaalselt ka Venemaa tee- ja ilmastikuoludega.

Jõuallikaks on töökindel, vastupidav ja sõidurõõmu pakkuv 1,6-liitrine ja 87-hobujõuline bensiinimootor. Auto hind jääb meeldivalt alla 400 000 rubla, kusjuures täpne hinnateave avaldatakse hiljem, müügi alguskuupäeva lähenedes.

Datsuni mudelit on-DO toodetakse Venemaal Togliatti AVTOVAZI tehases.

See mudel jõuab müügile 2014. aasta suvel.

„Turgudel, kuhu Datsun on nüüdseks jõudnud, esindab see kaubamärk moodsaid, atraktiivseid, praktilisi ja usaldusväärseid uusi autosid, mis sümboliseerivad vabadust ja äsjasaavutatud staatust. Datsuni uued ja ajakohase disainiga mudelid teevad tänapäevasel tasemel insenerilahendused, kujunduse ja sõiduomadused kättesaadavaks uuele autoostjate põlvkonnale," märkis Datsuni asepresident ja rahvusvaheline direktor Vincent Cobee.

„Oleme põhjalikult uurinud oma klientide vajadusi ja soove ning näinud palju vaeva, et töötada välja autod, mis sobiksid ideaalselt kohalikku keskkonda, kus neid müüakse. Tulemuseks on Datsuni mudelid, mis pakuvad värskendavat kombinatsiooni taskukohasusest, usaldusväärsusest ja sõidurõõmust uuele lootustandvale klientide põlvkonnale ehk nn tärkavatele tarbijatele," selgitas Cobee.