TÄHELEPANUVÄÄRNE EDU ... JUBA PRAEGU! / AUTOSPIRIT / Uudised

TÄHELEPANUVÄÄRNE EDU ... JUBA PRAEGU!

Esimene kuu turul ja juba saadab seda edu Eestis. Uus Nissan Qashqai on oma teise põlvkonna mudeliga jätkuvalt crossover'ite segmendi liider.

 

Veebruaris müüdi 71 autot, mis teeb Qashqaist koos Qashqai+2-ga kõige populaarsema auto Eestis. Ühtlasi saavutas Nissan tänu sellele sõiduautode turul enimmüüdud automarkide seas teise koha. EuroNCAPi katsetes saadud viis tärni on Nissani ja uue Qashqai suurepäraste saavutuste reas värskeim kordaminek. Ka teise põlvkonna crossover on osutunud maailma meedias äärmiselt edukaks ning Ühendkuningriigi väljaanne What Car? andis uhiuuele Qashqaile tiitli „Aasta auto 2014".

Uue põlvkonna Nissan Qashqaid iseloomustab rabav kujundus ja moodne tehnika. Tipptehnoloogia, teise põlvkonna linnamaasturi kujundus ja parem dünaamika on uue Nissan Qashqai põhijooneks. Nissan, mille algset mudelit müüdi üle kahe miljoni eksemplari, kasutas täiusliku pereauto disainimiseks ja konstrueerimiseks oma võrratuid teadmisi ja kogemusi.

 

Esimese põlvkonna mudeli põhiväärtustele ja tugevatele külgedele toetudes on täiesti uue Qashqai ainulaadses ja täiesti omapärases pakendis ühendatud stiil, tehnoloogia ja põnevus. Neli päeva kestval Nissani üritusel „Uuenduslik ja meelierutav" (Innovation and Excitement) keskendutakse uue crossover'i ikooni jõulistele kumerustele, puhastele joontele ja keerukatele detailidele.

Suur nõudlus Nissani toodete järele ning suur hulk uusi ja täiustatud sõidukeid tähendab seda, et Ühendkuningriigi tehas töötab ööpäev läbi ning Hispaanias ja Venemaal asuvad Nissani tehased seavad end mitme uue mudeli tootmiseks valmis. Mullu valmistas Nissan Euroopas 675 077 sõidukit. Prognoositi, et 2014. aastal tõuseb see arv tippu, kuna ettevõte jätkab liikumist oma eesmärgi suunas olla kõige müüdavam Aasia automark Euroopa turul. Uue auto tootmine on märkamatult lõimitud Nissani rekordeid purustavasse, Ühendkuningriigis asuvasse Sunderlandi tehasesse, kus valmib uus sõiduk iga 61 sekundi tagant.