UUEL MICRAL ON UUS VÄLIMUS JA RIKKALIKUM TEHNILINE VARUSTUS / AUTOSPIRIT / Uudised

UUEL MICRAL ON UUS VÄLIMUS JA RIKKALIKUM TEHNILINE VARUSTUS

 

 

Uus Micra on täiesti uue stiili ja kvaliteediga - muudatused ei ole sugugi üksnes kosmeetilised

  • Uuel Micral on uus julge välimus
  • Täiesti uue stiiliga esi- ja tagaosa
  • Väga kvaliteetne salong
  • Uuenduslikud tehnilised lahendused, sh Nissan Connect
  • Arvukalt isikupärastamise võimalusi
  • Müüginumbrite poolest kolmas Nissani mudel Euroopas

 

 

 Micrat, mis on Nissani ajaloo üks tähtsamaid mudeleid ja ettevõtte praeguse edu üks alustalasid, on põhjalikult uuendatud ja täiustatud.

 

Muudatused on sedavõrd ulatuslikud, et tegemist ei ole enam tavamõistes mudeliuuenduse või värskendusega. Kuigi täiustatud mudel põhineb menukal neljanda põlvkonna K13 linnaautol, kutsub Nissan seda uueks Micraks.

 

Sõiduki esi- ja tagaosa on täiesti uue välimusega, seejuures on tehtud muudatusi ka kerepaneelide kujus. Lisaks on uue Micra salong saanud hoopis teistsuguse väljanägemise. Uuendatud on nii tehnoloogiat, keskkonsooli, istmekatteid kui ka siseviimistlust ning varustusse on lisatud USB-pesa ja AUX-sisend.

 

Olenevalt versioonist on varustuses uhiuus sidesüsteem koos uue raadio ja kõige ajakohasema puutetundliku navigatsioonisüsteemiga, mille ekraan on varasemast veelgi suurem. Mis puutub välimusse, siis lisandunud on kaks uut julget kerevärvi ja uued 15-tollised valuveljed.

 

Nissan on samuti laiendanud Micra isikupärastamise võimalusi, mille abil saab Micra omanik nüüdsest muuta oma Micra tõeliselt ainulaadseks. Nissani väikseima mudeli sooritusvõime ja juhitavus on pälvinud palju kiidusõnu. Tänu uutele muudatustele on Micra nüüd veel atraktiivsem.

 

Uus Micra on aga siiski jäänud truuks disainiideele, mida kehastas algne Micra - epohhi loov väikeauto, mida on 30 aasta jooksul toodetud juba enam kui kuus miljonit.

 

Peale sõidunaudingu pakub Micra teisigi eeliseid, näiteks muudab väike pöörderaadius parkimise väga lihtsaks. Ühtlasi on Micra üks tänapäeva täiuslikumaid väikeautosid.

 

Selle varustusse kuuluvad äärmiselt tõhus otsepritse ja ülelaadimisega bensiinimootor (DIG-S), uuenduslik, soodne ja tõeliselt praktiline parkimiskoha mõõtmise süsteem, mis aitab juhil kitsale parkimiskohale manööverdada, ning nutikas võti (I-Key), tänu millele ei vaja te ei uste avamiseks ega mootori käivitamiseks tavapärast võtit.

 

Uue välimuse omandanud ja põhjaliku uuenduskuuri läbinud uus Micra tugineb kolm aastat tagasi Euroopa turule jõudnud praeguse Micra edule. Micra tähtsust ettevõtte jaoks toonitab ka asjaolu, et mudel on Euroopas müüginumbritelt Qashqai ja Juke'i järel kolmandal kohal.

 

„Kui uus Micra, mille juures on praeguse mudeliga võrreldes tehtud suur hulk olulisi muudatusi, turule jõuab, on meie B-klassi mudelivalik ilmselt esinduslikem kui ühelgi konkurendil. Tänu uuele Micrale, uuele Note'ile, mis jõuab turule käesoleva aasta lõpupoole, ja Juke'ile võib iga klient leida sellest elutähtsast mudeliklassist endale sobiva Nissani mudeli. Kuna kõik B-klassi Nissanid on väga erisugused, on nende kattuvus väga väike.

 

Uus Micra võib olla küll mõõtmetelt väike, kuid see mudel on olnud praeguseks turul juba kolm aastakümmet ning on endiselt terve Nissani mudelivaliku üks alustalasid. Oleme Micra ja kõige selle üle, mida ta sümboliseerib, äärmiselt uhked," lausus Jacek Gorski, Nissan Nordic Europe'i tegevjuht.