PROOVIGE MEELIERUTAVAT JUKE NISMOT ESMALT DIGITAALSELT - JA SEEJÄREL PÄRISELT / AUTOSPIRIT / Uudised

PROOVIGE MEELIERUTAVAT JUKE NISMOT ESMALT DIGITAALSELT - JA SEEJÄREL PÄRISELT

Mängu Asphalt 7: Heat uuendatud versioon pakub võimalust Nissan Juke Nismo ja Juke-R digitaalses maailmas proovile panna. Aastal 2013 jõuab Juke Nismo ka reaalses maailmas müügisalongidesse.

Menuka mobiilse võidusõidumängu uusim versioon võimaldab iOSi ja Androidi operatsioonisüsteemiga nutitelefoni/tahvelarvuti kasutajatel istuda virtuaalselt kahe ülimalt ihaldusväärse Nissani mudeli- uue Juke Nismo ja meelierutava 545-hobujõulise Juke-Ri- rooli. Mängu on alla laaditud juba 50 miljonit korda.

Nissani ja Gamelofti koostöö tugevdab Nissani ja mängutööstuse vahelisi kiiresti arenevaid sidemeid. Äärmiselt edukas GT akadeemia, mida Nissan korraldab koos Sony Computer Entertainmentiga, pakub Gran Turismo mängijatele harukordset võimalust saada tõelisteks rallisõitjateks. GT akadeemia, mis alustas tänavu neljandat hooaega, on teinud mitmest rallimängude harrastajast eduka professionaalse võidusõitja. Viimane võitja, Belgia võistleja Wolfgang Reip osaleb praegu intensiivses juhtide arendusprogrammis ning asub jaanuaris 2013 Dubais 24 tunni sõidus võistlustulle.

Asphalt 7: Heat on ainus mäng, mis pakub mängijatele võimalust sõita nii Juke-Ri kui ka Juke Nismo'ga. Juke-R on läbi aegade üks kõige enam kõmu tekitanud Nissani mudeleid, milles on ühendatud Nissani kahe kõige uuenduslikuma sõiduki- GT-Ri ja kompaktse crossover'i Juke'i- elemendid. Juke-R, mille jõuallika võimsus ulatub 545 hobujõuni, kiirendab prognooside kohaselt sajani kõigest 3,0 sekundiga ning saavutab tippkiiruseks 275km/h.

Äärmiselt moodsa välimusega Juke Nismo pakub juhile suurepärast sõidudünaamikat, kiirust ja võimsust. Nissan Juke Nismo 1,6-liitrine otsepritse ja turboülelaaduriga (DIG-T) mootor arendab 200hj võimsust ja 250Nm pöördemomenti. Sõiduki varustuses on ka spetsiaalne aerodünaamilisi omadusi parandav pakett, mis muudab Juke'i välimuse veel tõhusamaks, dünaamilisemaks ja jõulisemaks. Paketti kuuluvad tavalisest madalam eesmine ja tagumine põrkeraud, laiemad tiivad ja küljespoilerid, muudetud eesmine iluvõre ja tagaluugi spoiler, mis optimeerib õhuvoolu üle sõiduki tagaosa. Ka NISMO salongis rõhutavad uue kujundusega istmed, rool, pedaalid, näidikud, käigukanginupp ja ukseviimistlus mudeli sportlikkust. Et sõiduki võimsust ja kiirust veelgi jõulisemalt toonitada, on Juke Nismo varustuses erilised seemisnahksed punaste õmblustega sportistmed ning alkantara nahaga kaetud rool.

Mängu Asphalt 7: Heat uue versiooniga saab 2013.aasta algul müügile jõudvat Juke Nismo't juba praegu virtuaalselt katsetada. Mõlemad Juke'id on ülimalt tõetruu kujundusega, andes miljonitele mängijatele võimaluse sõidukite pakutavaid meelierutavaid sõiduelamusi virtuaalselt kogeda. Mängus toimub sõit Tokyos spetsiaalsel Nissani võidusõidurajal. Muu hulgas külastavad sõitjad Nismo Omori tehast.