Nissan NOTE võitja selgunud / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan NOTE võitja selgunud

Sel kevadel korraldas Dunkri Kaubanduse AS koostöös Nissan Baltiga kampaania, kus veinisõprade vahel loositi välja uhiuus Nissan Note. Kampaanias said osaleda kõik, kes ostsid Rumeenia päritolu Dreameri veine.

Dreameri kollektsiooni kuuluvad “Late Harvest” veinid on tuttavad enamikele veinisõpradele. “Late Harvest” veinid on Eestis populaarsed juba aastaid ning tänaseks on sellest saanud enim müüdud veinimark Eestis.

Kuna “Late Harvest” veinid on soodsa hinnaklassiga mõnusad rahvaveinid, siis otsustati, et ka kampaania auhind peab olema vastav. Nii saigi selleks Eestis aastaid ühe populaarseima väikese-keskklassi auto Almera järeltulija Nissan Note.

Nissan Note lennukas välisdisain, universaali funktsionaalsus ja sedaani sõiduomadused teevad temast uue ajastu pereauto. Tänu auto pikale teljevahele on Note salong erakordselt ruumikas, kus tagaistmel on isegi rohkem ruumi, kui klassi võrra suuremas Primeras.

Auto loosimine viidi läbi juuli alguses ja võitjaks osutus Inga Vahtrik Sakust. Auto anti õnnelikule võitjale üle 14. juulil Fakto Auto Lasnamäe keskuses.