Pathfinder pälvis Suurbritannias tiitli "Best Medium Off-Roader 2006" / AUTOSPIRIT / Uudised

Pathfinder pälvis Suurbritannias tiitli "Best Medium Off-Roader 2006"

Nissan Pathfinder valiti Suurbritannia offroad-ajakirja "Planet 4x4" poolt parimaks keskmise suurusega maasturiks aastal 2006.

Ajakirja Planet 4x4 toimetaja Alan Kidd kommenteeris: "Nissan Pathfinder on teistest oma klassi sõidukitest peajagu üle. Tal on nii suurepärased off-road kui ka maantesõiduomadused, olles samas konkurentidest parema hinnatasemega, luues parima välimuse ja praktilisuse kombinatsiooni. See tõestab, et uuenduslikud lahendused viivad õigete tulemusteni. Kombineerides mugavuse ja juhitavuse, avaldas auto kõikidele muljet oma hea teelpüsivusega ja tõestas, et on palju enamaks suuteline kui maasturid tavaliselt."

Erinevad 4x4 maastureid testiti autoajakirjanikest koosneva žürii poolt kokku terve nädala jooksul. Sõidukid pidid läbima 17 erinevat kriteeriumi, milleks olid välimus, praktilisus, ergonoomilisus ja paljud muud off-road ning maanteesõiduomadused. Kõikide testide tulemusi hinnati tüüpilise autoostja eelistusi arvesse võttes.

Pathfinder on auhindu noppinud varemgi. Prantsusmaa off-road ajakiri "4x4 Magazine" nimetas mudeli samuti 2006. aasta parimaks maasturiks, ka Läti Aasta Auto 2005 valimistel nimetati parimaks maasturiks just Nissan Pathfinder.