Nissan tõi turule ülisoodsa pereauto / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan tõi turule ülisoodsa pereauto


Nissan hakkas müüma populaarse pereauto Note erimudelit Note City, pakkudes võimalust saada täisvarustuses pereauto alla 170 000 krooniga.

169900 krooni eest saab ostja 1,4-liitrise mootoriga viieukselise pereauto, mille varustuses on muuhulgas konditsioneer, soojendusega esiistmed ja võimalus ühendada autoraadioga MP3-mängijat.

10000 krooni eest lisandub Note City’le veel kaks turvapatja ja elektrooniline stabiilsuskontrollseade ESP.

Nissani Baltikumi regioonijuht Margus Mikk loodab, et soodsa hinnaga Note City erimudel teeb juba aastaid populaarse Nissan Note’i kättesaadavaks veel rohkematele peredele. „Note City on ideaalne pereauto. Avar salong mahutab lahedalt viis inimest ja mootor võtab vähe kütust, mis on tänaste bensiinihindade juures tähtis argument,” ütles ta.

1,4-liitrise bensiinimootoriga Note City kütusekulu on 6,3 liitrit sajale kilomeetrile. Mootorivalikus on ka 1,6-liitrine bensiinimootor ning 1,5-liitrine diiselmootor.

Nissan Note on kujundatud veetlema sõitjat, kelle jaoks tavaline pereauto tundub liiga konservatiivne. Note’i märksõnadeks on lennukas ja julge disain, universaalkerega auto funktsionaalsus ja sedaanile vastav sõidumugavus.

Tänu auto pikale teljevahele on Note’i salong erakordselt ruumikas. Auto tagaistmel on rohkem ruumi, kui klassi võrra suuremates mudelites.

Note mudelit valmistatakse Nissani Sunderlandi tehases Inglismaal. 2007. aastal müüs Nissan Euroopas 91547 Note’i.