Fakto Auto koondab tegevuse Lasnamäele. / AUTOSPIRIT / Uudised

Fakto Auto koondab tegevuse Lasnamäele.

AS Fakto on müünud Mustamäel Tammsaare tee 53 asuva  autokeskuse ja koondab tegevuse Peterburi maanteel asuvasse Lasnamäe autokeskusesse.

Fakto Auto lõpetab oma tegevuse Mustamäe Autokeskuses 15. aprillil 2009.

 Automüük on tänaseks vähenenud kuni 70%. Vähem kui 1000 autot kuus ennustab aastatulemuseks Eestis 12 000 autot ehk kuni 2,5 korda vähem eelmiste aastate mahust. "Sellistes oludes puudub vajadus kahe müügikeskuse järele. Seetõttu tegi Fakto Auto otsuse sulgeda Fakto Auto Mustamäe keskus ning jätkata sõiduautode müüki ja teenindust Lasnamäe keskuses," selgitas Fakto nõukogu esimees Leho Siimsen.

Siimsen lisas, et majanduslanguse tingimustes tuleb teha ratsionaalseid otsuseid. "Tänases olukorras võidab see, kes suudab õigeaegselt kohanduda uute majandusoludega. Faktos keskendume kulude vähendamisele, olemasolevate klientide teenindamisele ja kahe väga hea kaubamärgi müümisele. Nissan ja Fiat on tuntud kui ökonoomsed ja head sõidukid, mis leiavad ostjaid igal ajal," rääkis ta.

Mustamäe keskuse klientidele tehakse asukoha vahetus võimalikult mugavaks.

Klientidele valikuvõimaluse andmiseks planeeritakse sõiduautode hoolduse ja remondi võimekuse arendamist edaspidi ka Laagris, Iv Pluss´i veoautokeskuses.

"Teeme omalt poolt kõik, et teenuse tase ei langeks," ütles Siimsen.

Fakto Auto Mustamäe keskuses müüakse täna Nissani ja Fiati toodangut. Edaspidi hakkavad nii Nissani, kui Fiati müük ja teenindus paiknema Lasnamäel, Fiati müük  Osmussaare tee 8 ja Nissan Osmussaare tee 10.