Nissan sisenes kindlustusturule / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan sisenes kindlustusturule

Nissan hakkas koostöös If Eesti Kindlustusega pakkuma omanimelist kaskokindlustust, mis annab esimese kaskotootena Eestis autoomanikule õnnetuse korral tasuta asendusauto.

Tegemist on kaskokindlustusega klientidele, kes ostavad endale Nissani esindustest uue või kasutatud sõiduki. Uus lahendus pakub kõige laiemat superkasko kaitset, mille peamiseks eeliseks on tasuta asendusauto. Lisaks põhiriskidele sisaldab Nissan Kindlustus ka ööpäevaringset autoabi ja omavastutuseta salongiklaasi vahetust.

Ühtlasi on Nissan Kindlustuse omanikele garanteeritud, et auto remonditakse alati Nissani volitatud edasimüüja juures ja kasutatakse originaalosi.

„Soomes ja Rootsis on Nissan Kindlustus kasutusel juba teist aastat ja vähemalt pooled uutest Nissanitest vormistatakse meie oma kaskoga. Tahame Eestis sama kaugele jõuda,“ ütles Nissan Nordic Europe Baltikumi tegevjuht Margus Mikk.

Miku sõnul teeb Nissan Kindlustus autoostjale asjaajamise kergemaks, koondades kõik toimingud ühe katuse alla. „Auto hooldus, kindlustamine ja kahjukäsitlus käivad kõik autoesinduses,“ selgitas Mikk.

If Eesti Kindlustuse sõidukikindlustuse vanemtootejuht Tarmo Lääne sõnul on tasuta asendusauto uus tase kahjukäsitluses. „Pärast sõidukiga toimunud kahju pöördub Nissan Kindlustuse klient otse Nissani esindusse, kus tema auto kiirelt remonditakse. Autoremondi ajaks saab klient kasutamiseks tasuta asendusauto. See on uus kvaliteet Eesti kindlustusmaastikul,“ ütles Lääne.

Esimese kuue kuu jooksul kehtib Nissan Kindlustusega liitujatele 30 protsenti soodsam tutvumishind. Järgnevaks kindlustusperioodiks pakub Nissan lepingu sõlmimisel viieprotsendilist soodustust.

Nissan Kindlustust saab soetada Nissani ametlike edasimüüjate juurest. Kliendile pakub ööpäevaringset nõu ja abi spetsiaalne Nissan Kindlustuse telefon 610 0405. Täpsemat infot Nissan Kindlustuse kohta saab aadressilt www.nissankindlustus.com.

Nissan Nordic Europe OY on Nissani harukondlik peakontor Skandinaavias ja Baltikumis, mille põhitegevus on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani diileritele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid

If Eesti Kindlustus on Eesti juhtiv kahjukindlustusselts. Ifil on ainukese kindlustusseltsina Eestis üle 210 000 era- ja ärikliendi ning If on esindatud kõikides Eesti maakondades. If Eesti Kindlustus kuulub Põhjamaade juhtivasse kahjukindlustusgruppi If P&C Insurance Holding Ltd, mille omanik on Sampo Plc.