NISSAN X-TRAILI VARUSTUSSE LISANDUS UUS AHVATLEV 1,6-LIITRINE DIG-T BENSIINIMOOTOR / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSAN X-TRAILI VARUSTUSSE LISANDUS UUS AHVATLEV 1,6-LIITRINE DIG-T BENSIINIMOOTOR

  • Nissan X-Traili jõuallikate valikusse lisandus uus 1,6-liitrine 163 hj DIG-T bensiinimootor.
  • Kõrgtehnoloogiline turboülelaaduriga mootor on ühtaegu võimas, kiire, ökonoomne ja keskkonnasäästlik.
  • Uue mootori saab valida kõigil varustustasemetel.

Nissan lisas auhindadega pärjatud X-Traili jõuallikate valikusse uue 1,6-liitrise 163 hj DIG-T bensiinimootori, mis on oma klassi üks kõrgtehnoloogilisemaid ja ökonoomsemaid.

 

X-Traili praeguse 1,6-liitrise 130 hj dCi diiselmootori kõrvale lisanduv uus neljasilindriline bensiinimootor, mis on Qashqai ostjate hulgas väga menukaks kujunenud, kasutab tipptasemel turboülelaadurit ning paistab silma suurepäraste kiirusomaduste, väikese CO2 heitkoguse ja erakordse ökonoomsuse poolest.

 

Mootor vastab täielikult Euroopa viimasele heitgaasiemissiooni standardile Euro6, mis hakkab kehtima alates selle aasta septembrist. Visia ja Acenta varustustasemega mudelite kütusekulu on muljetavaldavalt väike: ainult 6,2 l / 100 km* ning CO2 heitkogus kõigest 145 g/km. Mis kiirusomadustesse puutub, siis uus X-Trail DIG-T sprindib sajani 9,7 sekundiga ja suurim kiirus ulatub 200 kilomeetrini tunnis.

 

Pööretel 5600 p/min ulatub mootori võimsus 163 hobujõuni ning pöördemoment vahemikus 2000-4000 p/min on 240 Nm. Uut jõuallikat saab valida ainult esiveolistele mudelitele. Standardvarustuses lisandub mootorile kuuekäiguline käsikäigukast. Uue äärmiselt võimeka mootoriga X-Trail on valmis kõigiks seiklusteks, sest sõidukiga võib vedada kuni 1800 kg** järelhaagist.

 

Need muljetavaldavad arvud näitavad, et Nissanil on õnnestunud vähendada mootorimahtu erksat kiirendust ja paindlikkust ohvriks toomata.

Nagu kõik Nissani edukad crossover'id, nii on ka uus X-Trail DIG-T 163 varustatud start/stopp-süsteemiga ning pakub just selliseid sujuvaid, erksaid ja kvaliteetseid sõiduelamusi, millega Nissani kliendid on juba harjunud. X-Trail on tänu ette- ja tahasuunas nihutatavale teisele istmereale, mille seljatoe saab alla keerata, jätkuvalt oma klassi üks kõige praktilisemaid mudeleid.

 

Kõigil varustustasemetel saadava X-Traili uue bensiinimootori tellimuste vormistamine on avatud ning alates septembrist jõuab uus jõuallikas üle Euroopa Nissani esindustes müügile. Kõike versioone saab tellida ka seitsmekohalisena.

* Arv kehtib 17-tolliste valuvelgedega mudeli kohta; 19-tolliste velgedega X-Trail DIG-T 163 kütusekulu on 6,4 l / 100 km.

** Järelhaagise vedamise võimekust katsetati kuni 12% kallakutel.