Uus Nissan Micra jõuab Eestisse / AUTOSPIRIT / Uudised

Uus Nissan Micra jõuab Eestisse

11.5.2017 – Nissani tootevalik tugevnes ja uuenes koos uue Micra saabumisega Nissani esindustesse. Uue Nissan Micra hind algab 12 400 eurost.

 

Täiesti uus Nissan Micra on julge disainiga ja tehniliselt murranguline linnaauto, mis on kujundatud ja ehitatud spetsiaalselt Euroopa klientidele. Micra on eelmisest mudelist pikem, laiem ja madalam. Auto veetlust suurendavad selle atleetlik ja väljendusrikas uus välimus. Moodne ja kvaliteetne tunnetus jätkub auto sees. Kõigi varustustasemete põhivarustusse kuuluvad kahevärvilised pehmed polstrimaterjalid.

 

„Viienda põlvkonna Micra seab segmendis uued standardid. Auto sõiduomadused on oma klassis juhtival tasemel nii linnas kui ka maanteel. Nüüd saavad meie kliendid uues Micras kasutada erinevaid intelligentseid transpordilahendusi,” ütles Nissan Nordic Europe’i Balti regiooni juht Margus Mikk.

Esimest korda on segmendis saadaval mitu juhiabisüsteemi, mida on varem kasutatud ainult kõrge varustustasemega autodes.

 

„Uues Nissan Micras on palju tehnoloogilisi lahendusi, mis suurendavad auto ohutust, mugavust ja praktilisust. Autos on rohkem ohutustehnoloogiat kui üheski varasemas Nissani linnaautos. Me keskendume sellele, mida meie kliendid soovivad praegu ja tulevikus. Meie eesmärk on taastada Micra koht oma klassi kõige populaarsemate autode hulgas,” jätkas Margus.

 

Uue Micra põhivarustusse kuulub ohutuspakett, mis sisaldab intelligentset sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatussüsteemi, esitulede automaatse reguleerimise süsteemi ja automaatse hädapidurdamise funktsiooni koos jalakäijate tuvastusega. Lisaks on juba alates varustustasemest Acenta saadaval liiklusmärkide tuvastamise süsteem.

Uut Nissan Micrat toodetakse Renault’-Nissani liidu Renault’ tehases Prantsusmaal Flinsis. Uus Micra on esimene Nissani sõiduauto, mida toodetakse Renault’ tootmistehases Euroopas. Seega naaseb Micra tootmine pärast seitsmeaastast pausi Euroopasse, kus mudelil on märkimisväärne kliendibaas. Micra on ehitatud Nissani täiustatud V-platvormile.

 

Mootorite valikusse kuulub turboülelaaduriga 0,9-liitrine kolmesilindriline 90 hj mootor, samavõrd tõhus 1,5-liitrine diiselmootor ja vabalthingav 1,0-liitrine 70 hj bensiinimootor. Kõigi mootorivalikutega kaasneb viiekäiguline manuaalkäigukast.

 

Rohkem infot uue Nissan Micra kohta leiate siit: www.nissan.ee/micra

 

Nissan Micra brošüüri saab alla laadida siit: https://www.nissan.ee/content/dam/Nissan/ee/brochures/brochures-estonia/ebrochure_new_micra.pdf