NISSAN PULSAR PAISTAB SILMA UUE SPORTLIKU DIG-T 190 MOOTORI JA STIILSE DISAINI POOLEST / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSAN PULSAR PAISTAB SILMA UUE SPORTLIKU DIG-T 190 MOOTORI JA STIILSE DISAINI POOLEST

  • 190 hj (140 kW) turboülelaaduriga mootor pakub teravat minekut, kuid on samal ajal erakordselt ökonoomne ja keskkonnasäästlik
  • Suurim pöördemoment 240 Nm ja suurepärane paindlikkus madalamatel pööretel
  • Kõik 1,6 DIG-T mudelid on ainulaadse stiili ja kujundusega
  • Standardvarustuses ainulaadsed valuveljed ja eriline salongiviimistlus
  • CO2 heitkogus alates kõigest 134 g/km**
  • Saadaval kogu Euroopas alates 2015. aasta märtsist

Nissan muutis uue Pulsari mudeliperekonna veel sportlikumaks, lisades valikusse kolmanda versiooni, mille jõuallikaks on turboülelaaduriga 190 hj 1,6 DIG-T mootor.

Alates 2015. aasta kevadest pakutav 1,6-liitrine Pulsar laiendab senist jõuallikate valikut, kuhu kuuluvad muljetavaldav 1,2-liitrine bensiini- ja 1,5-liitrine diiselmootor. Uues sportlikus versioonis on tehtud hulk teisigi muudatusi.

 

Sportliku tippversiooni lisamine Pulsari valikusse tõstab Nissani aktsiaid menukas pereautoks mõeldud luukpärade segmendis veelgi. Mudel DIG-T 190 rõhutab Nissani armastust kõrgtehnoloogia ja originaalse disaini vastu, ent tugineb samadele disainipõhimõtetele ja tehnilistele lahendustele mis Nissani teised tuntud crossover'id.

1,6 DIG-T mootor, mis arendab pööretel 5600 p/min võimsust 190 hj ja mille suurim pöördemoment on 240 Nm (1600 p/min juures), on oma klassi üks kõrgtehnoloogilisemaid. Mootor, mille juurde kuulub kuuekäiguline käigukast, on madalatel pööretel erakordselt paindlik ning oma võimsusnäitajatelt konkurentidest tublisti üle.

Kuigi 1,6 DIG-T mootor pakub võimsuse poolest konkurentsi hoopis suurema töömahuga jõuallikatele, on selle kütusekulu ja heitkogused nagu palju väiksemal mootoril - see tähendab, et Nissan ei vähenda töömahtu sõiduomaduste arvelt. Põhimõte „vähemaga rohkem" on olnud aastaid Nissani jaoks prioriteet. Pulsar DIG-T 190 on selle ehedaks tõestuseks. Hoolimata muljetavaldavast võimsusest on mudeli keskmine kütusekulu vaid 5,7 l / 100 km** ja CO2 heitkogus kõigest 134 g/km.** Mootor vastab täielikult Euro 6 normidele ning kubiseb tehnilistest uuendustest, nagu hõõrdumist vähendavad tehnoloogiad ja heitgaaside jahutusega retsirkulatsioonisüsteem.

Ent Pulsar DIG-T 190 ei erine ülejäänud versioonidest mitte üksnes võimsusnäitajate poolest. Nissan on välja töötanud terve hulga stiilielemente, millega uustulnuka sportlikku iseloomu veel paremini rõhutada. DIG-T 190 mudelitel, mida pakutakse varustustasemetega Acenta R ja Tekna R, on standardvarustuses palju täiustatud varustust, näiteks spetsiaalsed teemantteraga väljalõigatud mustad-hõbedased valuveljed, mis on varustustasemel Acenta R 17-tollised ja varustustasemel Tekna R 18-tollised, ning unikaalsed sportlikud esituled, mille mustad ääreliistud moodustavad kroomitud reflektoritega stiilse kontrasti. Tagaosas toonitab sõiduki sportlikku karakterit kroomitud summuti.

 

1,6 DIG-T mudelite salongis torkab silma armatuurlaud, mis on terves laiuses eripärase viimistlusega, ning isikupäraste valgete õmblustega nahkrool kolme kodaraga ja nahkistmed (ainult Tekna R-i mudelitel).

Nissan Pulsar DIG-T 190 jõuab kogu Euroopas müügile 2015. aasta märtsis. Hinnad algavad 21 490 eurost.

** Kütusekulu ja heitkogus olenevad veljemõõdust.