Nissan kutsub valima Eesti parimaid rattaradu / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan kutsub valima Eesti parimaid rattaradu

Nissan korraldab suvise võistluse, kus rattasõbrad saavad laadida internetti üles oma lemmikradu ja hääletada parima marsruudi poolt.

Võistlus toimub internetis kodulehel www.where-are-you.cc/biking, kus asuvale Eesti kaardile saab märkida oma lemmikraja. Samas saab tutvuda teiste ratturite lemmikutega ja anda neile hääli.

Lemmikrada või -teekond võib asuda nii linnas kui metsas ja see võib sobida nii rattatreeninguks kui kergeks pühapäevasõiduks. "Raja kaardile saab lisada pilte ja videoid. Seda tasub kindlasti teha, sest need annavad rajast ülevaate ka ratturile, kes piirkonda ei tunne," ütles Nissani turundusjuht Henri Daum. Daumi sõnul korraldatakse sama võistlust ka Soomes ja seal koguvad enim hääli pildi või videoga marsruudid.

Viie kõige rohkem hääli kogunud teekonna autorid saavad auhinnaks Columbia Titanium joped.  Lisaks loositakse kõigi registreerunute vahel välja maastikurattas Kona Stuff. Hääled loetakse kokku ja võitjad selguvad 01.10.2009.

Nissan on jalgrattaspordi toetaja, aidates korraldada Eesti maastikurattavõistluste sarja Elion Cup ja maastikurattasõidu Eesti meistrivõistlusi. Nissan Sports Adventure-nimelise programmi raames toetatakse ka mitmeid maastikurattavõistlusi Soomes, Rootsis ja Norras.

Nissan Nordic Europe OY on Nissani harukondlik peakontor Skandinaavias ja Baltikumis, mille põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani diileritele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid.