Nissan Navara võitis veel kaks tiitlit / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan Navara võitis veel kaks tiitlit

Nissan Navara pälvis kaks järjekordset auhinda: ajakiri "4x4" valis uue Nissan Navara "Aasta Pikap-tüüpi sõidukiks" ning "Commercial Motor Testers" 2006. aasta auhindade jagamisel omistati Navarale tiitel "Parim pikap ja 4x4 sõiduk".

Peale lansseerimist läinud aasta lõpus asus uus Navara kohe müügitabelite tippe vallutama, saades sarnaselt Nissani eelmisele pikapile enim müüdud pikapsõidukiks Euroopas.

Ajakirja 4x4 züriiliikmed kommenteerisid: "Uus Navara on latti pikap-tüüpi sõidukite klassis tublisti tõstnud. Tema suurenenud mõõtmed on teinud võimalikuks luua mugavam ja luksuslikum salong, olles samas selle klassi kõige sõiduautolikumate sõiduomadustega mudel. Lisaks sõidunaudingule on 2,5-liitrine turbodiisel mootor võimas, rafineeritud ja ökonoomne. Nelikvedu on Nissanile omaselt tasemel ja kergesti käsitsetav. Kuid võitjaks saamiseks ei piisa pelgalt nimetatud omadustest. Lisaks on Navaral atraktiivne, muskulaarne ja jõuline välimus esipõrkerauast kuni veokonksuni välja. Ta on kaunitar ja koletis ühes kuues."

Commercial Motor kaastoimetaja, Colin Barnett selgitas: "Selle aasta võitja kergitas oma pea ja õlad teistest konkurentidest oluliselt kõrgemale. Uus Navara on tõeline "elustiili-sõiduk", kus on õnnestunud kõik see, mis teistel välja ei ole tulnud. Kombineeritud on luksuslik salongiviimistlus, hämmastav maastikusuutlikuus ja sedaanilik sõidumugavus."