Infiniti jõuab Euroopasse aastal 2008 / AUTOSPIRIT / Uudised

Infiniti jõuab Euroopasse aastal 2008

Aprilli lõpul toimunud majandustulemuste pressikonverentsil teatas Nissan Motor Co. president Carlos Ghosn, et aastal 2008 lansseeritakse luksusbränd Infiniti kogu Euroopas.

Põhja-Ameerikasse jõudis Infiniti aastal 1989. Peale Põhja-Ameerika on Infiniti tänaseks ametlikult saadaval Taiwanis, Lähis-Idas ja Koreas. Käesoleva aasta septembris jõuab Infiniti Venemaale ning järgmisel aastal ka Hiinasse ning Ukrainasse.

“Aastal 1999 tegime otsuse jõuliselt investeerida Infiniti brändi ja fokuseerida silmapaistvatele toodetele ning esmaklassilisele teenindusele” ütles Ghosn. “Investeering on teinud Infiniti kiireima kasvuga luksusbrändiks Ameerikas ja globaalselt tuntuks oma disaini, võimsuse ja luksuslikkuse poolest. Nüüdseks oleme valmis tooma selle unikaalse kaubamärgi ka Euroopa tarbijateni.” jätkas Ghosn.

Tänaseks on Infiniti loonud reputatsiooni tipptasemel klienditeenindusest, silmapaistvast disainist ning erakordsest sõidukogemusest. Peale Infiniti rekonstrueerimist aastal 1999, kasvas margi müük Ameerikas 72,637 sõidukilt 2005. aastaks 136,401 sõidukini, moodustades 88% kasvu.

“See on ideaalne aeg Infiniti lansseerimiseks Euroopas,” ütles Brian Carolin, Nissan Euroopa müügi- ja turunduse asepresident. “Praegune ajastus toob Euroopasse uue põlvkonna Infiniti mudelid, pakkudes nii diisel- kui ka bensiinimootoreid ning sõidukeid, mis on loodud spetsiaalselt Euroopa eliidi nõudlikke vajadusi silmas pidades” lisas Carolin.

Infiniti jaoks loob Nissan eraldi müügi ja teenindusvõrgu aastaks 2008. Täpsem info saadaolevatest mudelitest ja võrgustikust avaldatakse vahetult enne lansseerimist.