350Z endiselt parim / AUTOSPIRIT / Uudised

350Z endiselt parim

Nissani legendaarne sportkupee 350Z lisas järjekordse auhinna oma rikkalikku karikakogusse. Ajakiri “Japanese Performance Car” nimetas Nissan 350Z’i 2007. aasta parimaks Jaapani sportautoks.

Nissan 350Z edestas taas veenvalt oma konkurente Mitsubishi EVO IX, Subaru Impreza ja Mazda RX-8, pälvides erilist kiitust oma stiilse välimuse, rikkaliku varustustaseme ja sportlike emotsioonide eest.

“Japanese Performance Car” toimetaja Chris Rees kommenteeris: “ Nissan 350Z koondab endas ideaalselt kõik selle, mis õigel sportautol olema peab. See on üks jõulise V6 mootoriga, hämmastava dünaamikaga, täpse roolitunnetuse ning ülimalt nauditava mootorihäälega õige sportauto. Lisaks on Nissani sportkupee ka lummavalt kaunis, hästi varustatud ja meeldiva hinnatasemega. Ta on maailma parim kupee hinnaga kuni 30 000.- naela.”

Käesoleva aasta jooksul läbis Nissan sportkupee ka väikese uuenduskuuri. Mootori võimsus suurenes 300 hobujõuni, uue välimuse said auto esi- ja tagaosa. Ka auto salongis tehti väikesed täiustused: suurendati panipaikade arvu, lisandusid kiirusetundlik roolivõimendi ja Bluetooth süsteem. Varustusenimekirjast leiab nüüdsest ka navigatsiooniseadme.