Nissan X-Trail 4Dogs: ideaalne auto perekondlikuks seikluseks koos lemmikloomaga / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan X-Trail 4Dogs: ideaalne auto perekondlikuks seikluseks koos lemmikloomaga

  • Nissan lõi pereinimestele suurepärase koerte transportimiseks sobiliku crossover’i kontseptsiooni.
  • Kohandatud pagasiruum on täis vahendeid, mis suurendavad korraga kuni kahe koera mugavust ja heaolu.
  • Sõiduk loodi pärast seda, kui koeraomanike seas korraldatud uuringust selgus, et ligikaudu 90% inimestest soovivad autot, milles on rohkem koerte transportimiseks vajalikke vahendeid.
  • Ideeauto X-Trail 4Dogs sisaldab nutikat kahesuunalist koerakaamerat, dušši, fööni ja kaldteed.

 

Uuringust selgus, et peaaegu iga koeraomanik peab koera oma pereliikmeks. Peale selle ütles suurem osa vastanutest, et uue auto ostmisel eelistaksid nad autot, milles on rohkem koerte transportimiseks vajalikke vahendeid.

 

Nõudmisele vastamiseks avalikustas Nissan uue ainulaadse mudeli, ideeauto X-Trail 4Dogs, mis näitab, et kaubamärgi lipulaevast crossover on ideaalne auto perekondlikeks seiklusteks, eriti koos neljajalgse sõbraga.

 

X-Trail 4Dogs on parim koerte transportimiseks sobilik crossover, mille pagasiruum on täielikult ümber tehtud, et luua kohandatud ala kuni kahele loomale.

 

Crossover’i pagasiruum on muudetud koertele suurepäraseks varjupaigaks, kus on ruumi 445 liitrit ja kus asuvad uuenduslikud vahendid. Iga vahend on hoolikalt valitud, nii et sellest oleks kasu kas koerale või omanikule.

Näiteks on ideeautol Nissan X-Trail 4Dogs kõik mis vaja, et teha koerad pärast pikka ja mudast jalutuskäiku puhtaks ning hoida neid mugavalt soojas. Peske neid 360° väljatõmmatava dušiga, seejärel lülitage sisse koeraföön, mis puhub märjale karvale kuivatava õhuvoo. Siis tõmmake välja libistatav kaldtee, et koerad saaksid pagasiruumi kõndida, mis tähendab, et omanikud jäävad täiesti puhtaks, ning lülitage sisse integreeritud kuivatussüsteem, mis varustab pagasiruumi sooja õhuga.

 

Koerad saavad lamada luksuslikul asemel, juua pritsmevabast veekausist vett või võtta nutikast maiuste väljastajast maiust. Ohutus on liikvel olles tagatud konksuga kinnitavate rakmetega.

 

Koju sõites saavad juht ja kõrvalistuja loomadel hõlpsalt silma peal hoida, kasutades uuenduslikku koerakaamerat. Kaamera on nutikalt integreeritud X-Traili NissanConnecti teabe- ja meelelahutussüsteemi ning võimaldab omanikul ja koeral teineteist näha 7-tollise armatuurlaua ekraani ja uue, pagasiruumi paigaldatud 10-tollise LCD-ekraani kaudu. Lisaks saab omanik koeraga helisüsteemi kaudu looma rahustamiseks rääkida.

 

Dušipihusti ja föön asuvad uues väljatõmmatavas sahtlis, millele pääseb hõlpsalt ligi pagasiruumi esiosast. Lisatud on uued külgmised panipaigad nt maiuste, väljaheidete kottide ja rihma hoiustamiseks, et pagasiruum püsiks korras. Ideeautol X-Trail 4Dogs on tagaistmete kohal ka lisavalikusse kuuluv koeravõre, mis on Nissani originaallisatarvik.

 

Lõpetuseks on kogu pagasiruum kaetud hõlpsalt puhastatava kvaliteetnahaga, mis tähendab, et mustust või karvu on lihtne eemaldada.

 

Nissan lõi ideeauto X-Trail 4Dogs pärast uuringut, mis hõlmas rohkem kui 1300 koeraomanikku. Uuringu korraldas Ühendkuningriigi suurim ja tuntuim koerte tervise ja heaolu eest võitlev organisatsioon The Kennel Club. Uuringust selgus järgmine.

 

  • Peaaegu kõik koeraomanikud (99,9%) peavad oma lemmiklooma pereliikmeks.
  • Peaaegu sama palju omanikke (98,7%) kasutab oma autot koera transportimiseks.
  • Peaaegu 90% (88,9%) ostaks auto, millel on koera transportimiseks vajalikud vahendid.
  • Peaaegu 90% (88,7%) omanikest transpordib oma koera autos vähemalt kord nädalas.
  • Üle 90% (90,5%) transpordib oma koera sõitudel, mis kestavad 10 minutit või kauem.
  • Rohkem kui pooled (54,7%) soovivad, et nende auto oleks koerale hõlpsamini ligipääsetav.
  • Peaaegu kolm neljandikku (71,5%) transpordib oma koera pagasiruumis või tagaistmel.
  • Rohkem kui pooled (50,9%) ütlesid, et suur pagasiruum aitas otsustada, et nende auto on koera transportimiseks kõige sobivam.

 

X-Traili turundusjuht Ryan Gains ütles: „Uuringust selgus, et koeraomanikele on koerad olulised pereliikmed. Lemmiklooma heaolu tagamine on tihti sama oluline kui lastele hea ja õnneliku elu tagamine. Nissan X-Trail on loodud perekondlikeks seiklusteks ja ideeauto X-Trail 4Dogs viib selle mõtte uuele tasemele.

 

Sõiduki Nissan X-Trail 4Dogs loomisel peeti silmas igapäevast praktilisust. Koera aset, veekaussi ja maiuse väljastajat on lihtne eemaldada, et luua sobilik pagasiruum (nt poodi minnes), kui koer pole perega kaasas. Samuti pääseb auto varurattale hõlpsalt ligi.

 

X-Trail on Nissani auhindadega pärjatud crossover’ite seeria kolmest mudelist Qashqai ja Juke’i kõrval suurim. Nissan X-Trail on saadaval kas viie või seitsme ruumika istmega, mille saab sileda põhjaga 1982-liitrise pagasiruumi loomiseks kokku klappida. Iga viieistmelise versiooni põhivarustusse kuulub innovaatiline pagasi paigutamise süsteem, mis võimaldab igapäevase mitmekülgsuse loomiseks seadistada riiuleid ja vaheseinu 18 erinevas konfiguratsioonis.