ISIKUPÄRASTAMINE JA KIRG: UUS JUKE DYNAMIC / AUTOSPIRIT / Uudised

ISIKUPÄRASTAMINE JA KIRG: UUS JUKE DYNAMIC

  • Nissan Juke’i kompaktne crossover pakub klientidele uut silmatorkavat valikut.
  • Saadaval kahes värvitoonis, mille standardvarustusse kuulub punane isikupärastamise pakett (Personalisation Pack).
  • Auto põhineb populaarsel ja suurepärase standardvarustusega N-Connecta tasemel.

Nissan tõi turule spetsiaalse Juke’i crossover’i versiooni, mis on mõeldud klientidele, kes tahavad väljendada oma isikupära ja sõita stiilselt.

Juke Dynamic on müügil kahes värvitoonis - punane ja must, ning standardvarustusse kuulub punane isikupärastamise pakett. Pakett sisaldab sobivate värvidega eesmist ja tagumist põrkerauda, esitulede viimistlust, küljepeeglite katteid ning efektsete 18-tolliste valuvelgede iluliiste.

 

Värskendused jätkuvad Juke’i salongis, mille muudavad eriti mugavaks kvaliteetsed punased sportistmed. Salongile lisab veelgi rohkem originaalsust ja isikupära punase kattega tahavaatepeegel, mis sobib ideaalselt sama värvi keskkonsooli, õhuavad ja uste sisepaneelidega. Stiili ja kvaliteeti lisavad Juke’i punase logoga mustad põrandamatid.

Eriversioon Juke Dynamic on saadaval kahe enim müüdud mootori versiooniga - 1,2‑liitrine DIG-T 115 hj bensiinimootor (5,8 l / 100 km ja 130 g/km) ja 1,5-liitrine dCi 110 hj diiselmootor (4,1 l / 100 km ja 107 g/km).

Dynamic põhineb populaarsel, suurepärase standardvarustusega N-Connecta tasemel. Sinna hulka kuulub 5,8‑tollise puuteekraaniga NissanConnecti navigatsiooni- ja meelelahutussüsteem koos DAB digitaalraadio ning tagurduskaameraga. Samuti elektriliselt kokkuklapitavad küljepeeglid ja intelligentne võti koos mootori käivitusnupuga.