MULTIFUNKTSIONAALNE: UUS NP300 NAVARA ON NISSANI KÕIGE MITMEKÜLGSEM MASIN / AUTOSPIRIT / Uudised

MULTIFUNKTSIONAALNE: UUS NP300 NAVARA ON NISSANI KÕIGE MITMEKÜLGSEM MASIN

  • Täiesti uuele NP300 Navarale pakutakse üle 125 originaallisatarviku 
  • Vastab nõudlusele autoturul pakutavate rohkemate isikupärasemaks muutmise võimaluste järele 
  • Lisavarustuse valikus sulanduvad crossoverist inspireeritud disain ja tehnoloogia 
  • Nissani originaallisatarvikutele kehtib täielik Nissani tarbesõidukite viieaastane / 160 000 km garantii 

Üle 125 originaallisatarviku ja lõputute kohandamisvõimalustega täiesti uus Nissan NP300 Navara on Nissani kogu mudelivaliku kõige mitmekülgsem masin. 

Ajal, mil autoturul on järjest tähtsamaks trendiks kujunemas autode isikupärasemaks muutmine, võimaldab täiesti uus NP300 Navara kohandada klientidel vabalt sõiduki iga pisimatki detaili, muutes sõiduki ideaalseks partneriks ka kõige erilisemate ülesannete täitmiseks.

 

Kuna enamik klientidest (70%) soovib isikupärasemat ostukogemust[1], suudab täiesti uus, suurt hulka nutikaid ja uudseid lisatarvikuid pakkuv NP300 Navara rahuldada moodsa kliendi vajadusi nii töö kui ka puhkuse ajal. 

Nissan Europe’i tarbesõidukite valdkonna direktor Ponz Pandikuthira ütles: „Isikupärastamine vallutab tormijooksuga autotööstuse. Klientidel on üha mitmekesisemad ja spetsiifilisemad ootused oma sõidukite praktilisuse ja kujunduse suhtes, olenemata sellest, kas ostetakse sõiduk äri  või vaba aja sõitudeks. Omanikud soovivad, et nende isiklikud autod peegeldaksid nende isikupära ja stiili, samas peavad nende tööautod vastama nende kaubamärgi identiteedile ning toimima maanteereklaami mõjuvõimsa vormina.” 

Täiuslik partner 

Äriklientidele pakuvad sisseehitatud tööriistakast ja kastipõhja jaotaja praktilisi ruumi säästvaid lahendusi ning erinevad plastist ja alumiiniumist põhjakatted kaitsevad pakiruumi raskete esemete tekitatud mõlkide ja kriimustuste eest – nii on juhtidel võimalik teha kõiki töid sõiduki väljanägemist kahjustamata.

Navara, mis vastab nõudlusele nii puhkuseks kui ka tööks mõeldud pikapi järele, pakub perekondadele kasulikke lisatarvikuid: tekstiil- ja kummimatid, mis kaitsevad auto salongi nii poriste jala- kui ka näiteks koera käpajälgede eest, mitmesuguseid paremaid panipaikade lahendusi võimaldavaid pakiruumi katteid, mis kaitsevad sõitjaid igasuguste esemete eest perekondlikel seiklusrohketel nädalavahetustel. 

Erakordselt stiilse puhkusesõidu otsijatele meeldib uute disainielementidega Nissani crossoveritest inspiratsiooni saanud lisavarustus, mille valikusse kuuluvad küljetorud, valgustusega küljetorud, 18-tollised valuveljed, summutitoru iluvõru ja kleebised, mis jätavad omanikele vabad käed kordumatu välimuse kujundamisel.

Nissani pühendumisest kõigi sõiduki detailide kvaliteedile ja esmaklassilisusele annab tunnistust NP300 Navara täiesti uus jäik kõrge kastikate, mis on üks uue pikapi silmapaistvamaid lisatarvikuid. Nissani Euroopa tehastes projekteeritud ja valmistatud kõrge kate on tarbesõidukite turul saadaolevatest kastikatetest kõige konkurentsivõimelisem; see on varustatud kesklukustussüsteemi, salongivalgustuse ja ainuomase siseviimistlusega. Kõikides kerevärvides saadaoleva kõrge kastikatte puhul on Nissani inseneridest koosnev ekspertrühm taganud selle ideaalse sobivuse ja kvaliteedi.

Paketi parimad omadused 

Nissani läbi aegade populaarsete funktsioonide hulka kuuluvad mitmed oma klassi parimad konkurentsivõimelised lisatarvikud, mis aitavad ka uue NP300 Navara puhul kaasa kõikjale pääsemise põhimõttele.

Nende omaduste alla kuuluvad:

  • liugpõhjaga kast: sõiduki pakiruumis asuv mugav liugpõhjaga kast võimaldab esemetele hõlpsalt ligi pääseda ja kõik asjad kergesti kätte saada;
  • tagumine astmelaud: kasulik lisatarvik neile, kes kasutavad pidevalt Navara panipaiku, võimaldades hõlpsat ligipääsu pakiruumile;
  • tagaluugi amort: spetsiaalselt NP300 Navara jaoks välja töötatud kasulik seade kontrollib ohutult tagaluugi langetamist – ja laseb sõidukil kogu töö ära teha;
  • pakiraam kastikattele: kastikattele kinnitatav pakiraam annab ruumi juurde suurte ja kohmakate esemete (nt jalgrattad ja redelid) vedamiseks.

Paketti kuulub ka NP300 Navara omanikele nii nende isiklike kui ka äriasjade ajamiseks pakutav kõiki originaallisatarvikuid* hõlmav viieaastane või 160 000 km garantii, mis on osa Nissani turu parimast tarbesõidukitele mõeldud viieaastasest garantiist.

*viieaastase garantii alla ei kuulu porimatid ja mitteoriginaallisatarvikud. Nissan pakub klientidele järgmist:

-          3-aastane garantii / 100 000 km kõikidele originaalmattidele

-          2-aastane garantii / 100 000 km mitte tehase lisatarvikutele

[1] Allikas: Momentology: http://www.momentology.com/3362-70-of-consumers-want-more-personalized-shopping-experiences/