NISSAN JUKE N-CONNECTA: POPULAARSE CROSSOVERI UUS TASE / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSAN JUKE N-CONNECTA: POPULAARSE CROSSOVERI UUS TASE

Uue mudeli Juke N-Connecta esitlemisega rõhutab Nissan taas, et on crossoverite teerajaja. Et uus varustus paikneb Acenta ja Tekna varustustaseme vahel, on see ideaalne auto neile, kes soovivad olla kõigeks valmis.

2007. aastal tõi Nissan turule maailma esimese crossoveri Nissan Qashqai. Alates sellest ajast on aastatepikkuse kogemustepagasiga Nissan olnud juhtpositsioonil crossoverite turul ning aastal 2010 lisandus mudelirivisse Nissan Juke. Ilmselgelt soovib Nissan seda positsiooni hoida ja seepärast, arvestades crossoveri klientide arvamusega rohkem kui kunagi varem, pakub Nissan nüüd oma populaarse Juke’i täiesti uut versiooni: mudelit Juke N-Connecta.

 

Esmaklassiline varustus

Nissan soovib pakkuda oma klientidele veelgi paremat kiirelt kasvavas B-segmendis. Sellepärast on uue Juke N-Connecta varustuses sellised atraktiivsed tehnoloogilised omadused nagu NissanConnect multimeedia- ja navigatsioonisüsteem, intelligentne võti, tahavaatekaamera, vihma- ja hämaraandurid.

Lisaks kvaliteetkangast istmed, elektriliselt kokkuklapitavad küljepeeglid, DAB-raadio ja kuus kõlarit.

 

Järgides praegust suundumust segmendis, on lisatud ka põnevaid kujunduselemente ja sisu, näiteks salongi isikupärastamise võimalused, mille puhul saavad kliendid valida erinevate värvikombinatsioonide vahel. 

Uuendus ja põnevus kõigi jaoks

Nissani kaubamärk lubab: „Meelierutav innovatsioon.” Sellepärast on Nissani eesmärk teha esmaklassiline varustus kättesaadavaks võimalikult suurele publikule.

Juke on müüginumbrite poolest teine Nissani mudel nii Euroopas kui ka Eestis: alates selle esmaesitlusest on müüdud üle 700 000 sõiduki Euroopas ja 829 sõidukit Eestis ning sel aastal tähistab Juke oma viiendat sünnipäeva. 

Juke N-Connecta hind algab 18 440 eurost. Automaatkäigukastiga mudel maksab 500€ lisaks. Lisavarustuse hulgast saab veel valida elektriliselt avatava katuseluugi, ksenoonesituled, värvipaketti koos 18" valuvelgedega ja Tehnika paketti, mis sisaldab täisvaatemonitori, pimeala hoiatussüsteemi, liikuva objekti tuvastust  ja sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatussüsteemi. 

Mudel Juke N-Connecta tuleb Eestis müüki novembris.