KVALITEET TAGATUD: NISSAN TOOB TURULE TURU PARIMA VIIEAASTASE GARANTII TARBESÕIDUKITELE ÜLE EUROOPA / AUTOSPIRIT / Uudised

KVALITEET TAGATUD: NISSAN TOOB TURULE TURU PARIMA VIIEAASTASE GARANTII TARBESÕIDUKITELE ÜLE EUROOPA

  • Nissan tagab oma bensiini- ja diiselmootoritega tarbesõidukite kvaliteedi viieaastase või 160000 km tehasegarantiiga.
  • Seda pakutakse uutele, alates 1.septembrist 2015 Euroopas ostetud Nissani tarbesõidukitele.
  • Garantii ja autoabiteenuse saab uutele omanikele täielikult üle kanda.

Nissan toob Euroopa tarbesõidukite turule turu parima uuenduse, võttes kasutusele viieaastase või 160 000 km tehasegarantii oma alates 1. septembrist 2015 ostetud bensiini- ja diiselmootoriga veokite ja kaubikute puhul.

 

Tehasegarantii, mis näitab, et Nissan usaldab oma auhindadega pärjatud tarbesõidukite kvaliteeti, katab mitmesuguseid osi ja kereelemente alates mootoritest ja akust kuni kerevärvini. Garantii laieneb isegi Nissani originaallisatarvikutele. 

Nissan Europe'i tarbesõidukite osakonna direktor Ponz Pandikuthira märkis: „Nissanil on pikaajaline kogemus tarbesõidukite alal ja me kavatseme kasvatada oma turuosa sellel turul kogu Euroopas. Meie klientide vajadustele ja eelistustele vastamine ning nende ületamine on esmatähtis. See uudne viieaastane tehasegarantii töötati välja meie tarbesõidukite klientide seas korraldatud põhjaliku uurimuse tulemusena, mille eesmärk oli mõista, mida nad kõige enam väärtustavad. Turu parima tarbesõidukite garantii turuletoomine annab tunnistust sellest, et Nissan on kindel oma sõidukite kvaliteedis ja meelerahus, mida soovime pakkuda oma klientidele üle Euroopa."

Nissanil on Euroopa kõige rikkalikum tarbesõidukite mudelivalik, kuhu kuuluvad praegune populaarne Navara pikap ja 2016. aasta alguses turule tulev uhiuus NP300 Navara, kaubikud NV200 ja NV400 ning veokid NT400 Cabstsar ja NT500. Mitmesugusteks kasutusotstarveteks loodud Nissani kaubikud ja pikapid pakuvad nutika kujundusega kaubaruume ning lisavarustusena uusimaid tehnoloogialahendusi, sh tahavaatekaamerat ja navigatsioonisüsteemi NissanConnect. Tarbesõidukid pakuvad mitmesuguseid rakendusi koos muljetavaldava manööverdatavuse, juhi ülima mugavuse ja taskukohaste omamiskuludega mitmekülgse ja vastupidava raami ja kabiinide tõttu. 

Lisateavet Nissani tööstusharu parima viieaastase tehasegarantii kohta saate aadressilt www.nissan.ee või kohalikust Nissani esindusest. Nissani väljaõppinud tarbesõidukite spetsialistid aitavad leida igale nõudmisele vastava sõiduki ning pakuvad ekspertteenindust ja ‑hooldust kogu sõiduki eluea jooksul.