NISSAN JANUNEB GUINESSI REKORDITE JÄRELE / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSAN JANUNEB GUINESSI REKORDITE JÄRELE

2013 aasta detsembris pääses Nissan Guinesse rekordite raamatusse, kui üks mees vedas korraga 12 Nissan NOTE'i. Sel aastal tuli teine rekord - enim kleebiseid ühe auto peal. Autoks oli uus Nissan X-trail.

 

Selle tulemusena sai uus X-trail üle kleebitud 14 637 erineva disaini ja suurusega kleebisega. Aset leidis see sündmus 27-28.septembril Leedu pealinnas Vilniuses asuvas suurimas kaubanduskeskuses. Ca 10 inimest kleepisid mõlemal päeval 12 tundi saavutamaks rekordit.

 

"Raske töö tasus ennast ära, sest rekord sai ametlikult kinnitatud Guinessi rekordite agentuuri poolt" sõnas algatuse autor, 18-aastane Rokas Neverdauskas.

"Idee sündis vastastikuse õppe projekti raames, mis aitab noortel arendada oma juhtimisoskusi. Projekt andis meile lisaks rekordi püstitamisele võimaluse kasutada oma oskusi ja teadmisi korraldamaks sellist üritust. Vaja oli leida koht ja auto, kontakteeruda Guinessi rekordite agentuuriga ja hallata kogu projekti algusest lõpuni. Meil on äärmiselt hea meel, et Nissan toetas meie üritust ja andis meile võimaluse oma visioon ellu viia."

 

"Guinessi rekordid on inimesi inspireerinud juba aastast 1955. See paneb tavalised inimesed tegema ebatavalisi asju. Meie eesmärk on olla maailma suurim rekordite agentuur" räägib Guinessi rekordite agentuuri tegevdirektor Alistair Richards. "Meie missiooniks on avastada, mõõta ja jälgida ülimaid saavutusi ja seeläbi inspireerida tavalisi inimesi tegema midagi erakordset"

Miks on Nissan nii silmapaistev?

 

Meie märksõnadeks on "Innovatsioon ja põnevus" ja ka oma tegevustes juhindume me innovatsioonist ja põnevusest. Me loome ootamatuid ja põnevaid lahendusi, pakkudes sellega oma klientidele kasu nutikaid eeliseid. Meil on alati varuks üllatusi ja elevust pakkuvaid lahendusi võimalikult paljudele inimestele.

Meie leiutasime crossover segmendi Nissan Qashqai näol ja lisasime põnevust väiksematesse autodesse läbi Nissan Juke.

Oleme uuenduslikud ideed, mis muudavad tulevikutehnoloogiad kättesaadavaks juba täna. Nissan LEAF on esimene taskukohane, tavatarbijale mõeldud 100% elektriauto, mis on juba võitnud arvukalt tähelepanu üle kogu maailma.

Kui me mõtleme sooritusvõimele, siis me näeme võimalust jõuda laiema rahvahulgani, muutes see tõesti kättesaadavaks kõigile, pakkudes sellega väljakutset kõigele tavapärasele.

See on ka põhjus, miks  lisaks sellele, et oleme kavandanud kättesaadava superauto Nissan GT-R oleme välja töötanud ka Nissan ZEOD RC, mis läbis esimese elektriautona Le Mansi võidusõidu.

See on murranguline lähenemine kestvussõitudele, mis kujundab ümber senise arusaama motospordist.