PULSAR TOOB TURULE UUE SPORTLIKU DIG-T 190 MOOTORI / AUTOSPIRIT / Uudised

PULSAR TOOB TURULE UUE SPORTLIKU DIG-T 190 MOOTORI

  • 190 hj (140 kW) turboülelaaduriga mootor pakub teravat minekut, kuid on samas erakordselt ökonoomne ja keskkonnasäästlik
  • Suurim pöördemoment 240 Nm ja suurepärane paindlikkus aeglastel pööretel
  • Kõik DIG-T mudelid on ainulaadse stiili ja kujundusega
  • Standardvarustuses ainulaadsed valuveljed ja eriline salongiviimistlus
  • CO2 heitkogus alates 138 g/km */**
  • Saadaval alates kevadest 2015

Nissan lisab uude Pulsari mootorivalikusse sportliku 190 hj 1,6 DIG-T, mis võimaldab nüüdsest valida kolme erineva jõuallika vahel. Uus turboülelaaduriga bensiinimootor lisandub Pulsari jõuallikate valikusse 2015 aasta kevadel. Uudse kujundusega jõuallikas, mille juures on kasutatud täiustatud materjale, on muljetavaldavalt võimas ja sportlik.

 

Sportliku tippversiooni lisamine Pulsari valikusse tõstab Nissani aktsiaid menukas ja konkurentsitihedas C-segmendis veelgi. Mudel DIG-T 190 rõhutab Nissani armastust kõrgtehnoloogia ja originaalse kujunduse vastu ning põhineb samal disainifilosoofial ja samadel tehnilistel lahendustel mis Nissani teised legendaarsed crossover'id.

 

1,6 DIG-T mootor, mis arendab pööretel 5600 p/min võimsust 190 hj (140 kW) ja mille suurim pöördemoment on 240 Nm (2000 p/min juures), on oma klassi üks kõrgtehnoloogilisemaid. Mootor, mille juurde kuulub kuuekäiguline käigukast, on aeglastel pööretel erakordselt paindlik ning oma võimsusnäitajatelt konkurentidest tublisti üle.

 

Kuigi 1,6 DIG-T mootor pakub võimsuse poolest konkurentsi hoopis suurema töömahuga jõuallikatele, on selle kütusekulu ja heitkogused nagu palju väiksemal mootoril - see tähendab, et Nissan ei vähenda töömahtu sõiduomaduste arvelt. Põhimõte „vähemaga rohkem" on olnud aastaid Nissani jaoks prioriteet. Pulsar DIG-T 190 on selle ehedaks tõestuseks. Hoolimata muljetavaldavast võimsusest on mudeli keskmine kütusekulu vaid 6,0 l / 100 km* ja CO2 heitkogus kõigest 138 g/km. */** Mootor vastab täielikult Euro 6 normidele ning kubiseb tehnilistest uuendustest, nagu hõõrdumist vähendavad tehnoloogiad ja heitgaaside jahutusega retsirkulatsioonisüsteem.

 

Ent Pulsar DIG-T 190 ei erine ülejäänud versioonidest mitte üksnes võimsusnäitajate poolest. Nissan on välja töötanud terve hulga stiilielemente, millega uustulnuka sportlikku iseloomu veel paremini rõhutada. DIG-T 190 mudelid on saadaval Acenta ja Tekna varustustasemega ning nende standardvarustuses on suur valik ainulaadseid kujunduselemente, nagu näiteks spetsiaalsed teemantteraga väljalõigatud mustad-hõbedased valuveljed (Acental 17-tollised ja Teknal 18-tollised) ning ainulaadsed sportlikud esituled, mille mustad ääreliistud moodustavad kroomitud reflektoritega stiilse kontrasti.

Tagaosas toonitab sõiduki sportlikku karakterit samuti standardvarustusse kuuluv kroomitud summuti.

1,6 DIG-T mudelite salongis torkavad silma eripärase viimistlusega armatuurlaud ning isikupäraste valgete õmblustega kolmekodaraline nahkrool ja nahkistmed (ainult Tekna mudelitel). I-le panevad täpi stiilsed kergsulamist pedaalid.

Nissan Pulsar DIG-T 190 jõuab üle Euroopa müügile 2015 aasta kevadel. 

* Vastavalt tüübikinnitusele

** Heitkogus sõltub veljemõõdust