PARIISI AUTONÄITUSEL NÄEVAD RAMBIVALGUST NII UUS PULSAR KUI KA NISMO, MILLEGA NISSAN DEMONSTREERIB OMA USKUMATUT MITMEKESISUST / AUTOSPIRIT / Uudised

PARIISI AUTONÄITUSEL NÄEVAD RAMBIVALGUST NII UUS PULSAR KUI KA NISMO, MILLEGA NISSAN DEMONSTREERIB OMA USKUMATUT MITMEKESISUST

Uus Pulsari mudelivalik annab aimu Nissani kavatsustest C-segmendis

  • Nissani täiesti uue viieukselise luukpäramudeli avalik esmaesitlus
  • Disainitud ja konstrueeritud Nissani crossover'ilt päritud omadusi silmas pidades
  • Oma klassi suurim jalaruum tagaistmetel ja praktiline salong
  • Suurepärane varustus, sh turvakilp ja täisvaatemonitor

NISMO mudelivalik laieneb rabava Pulsari ideeauto ja uuendatud 370Z NISMO mudeliga

  • Pulsar NISMO disainiuuringu esmaesitlus maailmas
  • Täieliku uuenduskuuri läbinud 370Z NISMO esmaesitlus

Nissan saab Euroopas hoo sisse

  • 12 uue toote turuletoomine viimase 12 kuu jooksul
  • Tootmise suurendamine Ühendkuningriigis, Venemaal ja Hispaanias asuvates tehastes
  • e-NV200 saabumine rõhutab üleilmset liidripositsiooni elektriautode turul

Nissani kohalolekut 2014. aasta Pariisi autonäitusel kirjeldavad kolm omadust: ambitsioonikus, enesekindlus ja kirg. Tähelepanu keskmes on täiesti uus Pulsar - auto, mis tähistab Nissani naasmist C-segmenti. Pariisi autonäitusel esitletakse Pulsarit, mille disainimisel ja konstrueerimisel on kasutatud sama ainulaadset käsitlusviisi ja põhimõtteid nagu turul liidripositsiooni nautivate Nissani maasturite loomisel.

 

Uue Pulsari saabumine tagab Nissanile läbi aegade kõige jõulisema ja täielikuma mudelivaliku. Samuti suurendab oma klassi praktilisima ja ruumikaima salongiga Pulsar Nissani pühendumist uue tehnoloogia toomisele sellesse sektorisse. Selliste uuenduste kõrval nagu esikokkupõrke ennetussüsteem ja LED-esituled on Pulsaril Nissani paljukiidetud täisvaatemonitor ja turvakilp - suurepärane valik ohutussüsteeme, mille hulka kuulub klassi esimene liikuvate objektide tuvastamise süsteem.

 

Samuti saab Pariisis näha kogu Pulsari mudelivalikut ning toimub võimsaima 1,6 DIG-T 190 mudeli esmaesitlus. Mitme ainulaadse kujunduselemendiga 190PS versioon lisab Pulsari mudelivalikule sportlikkust ja jõulisust. 

Sooritusvõimet uuritakse lähemalt ka põnevas uues Pulsar NISMO kujunduskontseptsioonis. Pariisis maailma esmaesitlusele tulevas disainiuuringus tutvustatakse uue Pulsari sportlikkust ja ühendatakse rabav välimus mitme suurepäraselt konstrueeritud NISMO sõidu- ja aerodünaamilise omadusega.

Uue Pulsari sooritusvõime näitamiseks loodud Nissan Pulsar NISMO kujunduskontseptsiooni esitletakse Pariisi autonäitusel. Rabavas disainiuurimuses, mis ühendab jõulist välimust ning paljusid NISMO tehnilisi ja aerodünaamilisi lahendusi, vaadeldakse põhjalikult Pulsari sportlikkust, kui Nissan otsib uusi ja põnevaid võimalusi tavateedele mõeldud NISMO autode arendamiseks. 

Uue Pulsari turuletoomine tähistab kaubamärgi 12. toote turuletulekut sama paljude kuude jooksul - see on uskumatu saavutus. Selle muudab veelgi tähelepanuväärsemaks asjaolu, et Nissan edendab uute tehnoloogiliste lahenduste arendamist üleilmse autoturu põnevates uutes sektorites. Heitgaasivaba transpordi sektoris pürgib Nissan liidripositsioonile uue e-NV200 elektrikaubiku eduka turuletoomisega ja pühendub jätkuvalt autonoomsete sõidukite turuletoomisele 2020. aastaks.

Nissani ambitsioonikas uue toote algatus ja praeguse mudelivaliku jätkuv edu tõstavad kaubamärgi tootmismahu Euroopas rekordtasemele. Nissan, kellelt jõuab järjest rohkem mudeleid suurema hulga klientideni senisest arvukamatel turgudel, liigub selle poole, et tast saaks 2016. aastaks parim Aasia kaubamärk Euroopas. Sellise edu võtmeks on Nissani Venemaal, Hispaanias ja Ühendkuningriigis asuvate tootmiskeskuste arvu kasv. Need keskused toetavad kohalikku majandust ning toovad turule uuenduslikke ja põnevaid mudeleid.

2014. aasta Pariisi autonäitusel demonstreeritakse ka Nissani jätkuvat tööd NISMO tootemargi - mis tähistab sel aastal oma 30. aastapäeva - arendamisel. Peale Pulsar NISMO kujunduskontseptsiooni esitleb Nissan esimest korda ka täieliku uuenduskuuri läbinud 370Z NISMO mudelit. Värskel mudelil on mitu tehnilist ja kujunduslikku põhiuuendust, mis koos tagavad veelgi erksama ja kaasahaaravama sõiduelamuse. Uuele mudelile on tehtud GT-R NISMO projekti raames välja töötatud tehnilised täiustused. Lõpptulemuseks on senisest sportlikum 370Z seeriamudel.

Veel üks uus NISMO mudel, mis Pariisi autonäitusel kindlasti pulssi kiirendab, on Juke NISMO RS. Pariisi autonäitusel esitletakse enne detsembris toimuvat müügisaalidebüüti paljukiidetud Juke NISMO värskeimat mudelit, mis toodi esimest korda avalikkuse ette märtsis Genfi autonäitusel. Seeriatootmisesse tuleval kujul esitletaval 218PS Juke NISMO RS-il on palju tehnilisi ja kujunduslikke uuendusi, mis võimaldavad veelgi keskendunumat sõitu.

Nissani soovi ja kirge muuta seda, kuidas autosid kavandatakse, projekteeritakse ja kasutatakse, rõhutab veelgi IDx Freeflow' ja IDx NISMO ideeautode välimus. Mõlema IDx-i mudeli, mille Euroopa esmaesitlus toimub Pariisi autonäitusel, projekteerimisel kasutati koosloomise meetodit, mis võimaldab tarbijatel võtta osa kujundusportsessist.

IDx Freeflow' ja IDx NISMO mudelid, mille on loonud pärast 1990. aastat sündinud ja digitaalkeskkonnas üleskasvanud põlvkond ja mis on sellele põlvkonnale ka mõeldud, näitavad alternatiivset lähenemist sõidukite loomisele. Nissani boksi külastajad saavad läbi elada kujundusprotsessi spetsiaalse Oculus Rift 3D virtuaalreaalsuse peakomplekti abil.

Nissani boks asub 1. hallis (boks nr 331).