NISSANI ELEKTRIAUTOD OSALESID MONACOS TOIMUVAL UEFA MEISTRITE LIIGA ALAGRUPPIDE LOOSIMISEL / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSANI ELEKTRIAUTOD OSALESID MONACOS TOIMUVAL UEFA MEISTRITE LIIGA ALAGRUPPIDE LOOSIMISEL

  • UEFA meistrite liiga kasutab esimest korda ametliku transpordivahendina 100% elektrilisi sõidukeid Nissan LEAF ja e-NV200.
  • Nissan tutvustab eksklusiivse partnerlusleppe esimese etapi tegevusi, mille keskmes on projekt „Koostöös Nissaniga: UEFA meistrite liiga nädala värav".

Esimest korda kasutatakse UEFA meistrite liiga, Euroopa klubijalgpalli mainekaima võistluse ajaloos ametlike sõidukitena 100% elektriautosid - selle eest hoolitseb UEFA meistrite liiga ametlik autopartner Nissan. Monacos, Grimaldi foorumis toimunud 2014.-2015. aasta UEFA meistrite liiga alagruppide loosimisel vastutas delegaatide, partnerite ja ametnike transportimise eest Nissan.

Maailma juhtiv nullemissiooniga elektrisõidukite tootja kannab Monacos hoolt UEFA autopargi eest, andes jalgpalliorganisatsiooni käsutusse nii täiselektrilised Nissan LEAFi luukpärad ja äsja turule toodud väikekaubikud e-NV200 kui ka Nissan Qashqai ja X-Traili crossover'id ning legendaarsed võimsad sportautod Nissan GT-R.

See on esimene kord, kui UEFA kasutab ametlike transpordivahenditena elektrisõidukeid - valik on igati sobilik, sest Monaco on säästlike transpordilahenduste valdkonnas esirinnas. Monaco elektrisõidukite infrastruktuur on üks maailma parimaid: laadimispunkte on seal ühe ruutmeetri kohta rohkem kui üheski teises riigis meie planeedil.

„Nissani jaoks on nullemissiooniga sõidukid tuleviku jätkusuutliku transpordi võti ning ettevõte peab elektrisõidukite tehnoloogia arendamist väga tähtsaks," lausus Nissan Europe'i elektrisõidukite valdkonna direktor Jean-Pierre Diernaz. „Nissanil kui elektrisõidukite tehnoloogia üleilmsel liidril on väga hea meel teha UEFAga koostööd ja pakkuda organisatsioonile heitgaasivaba transporditeenust. Soovime ka edaspidi koostööd jätkata ning propageerida elektrisõidukite kasutamist UEFA meistrite liiga kõigis tegemistes."

 

Eksklusiivne „Nädala värava" projekt septembris

Enne Monacos toimuvat UEFA meistrite liiga alagruppide loosimist tutvustas Nissan eksklusiivse partnerlusleppe esimest etappi, mille keskmes on projekt „Koostöös Nissaniga: UEFA meistrite liiga nädala värav". Sellel konkursil saavad fännid üle maailma anda oma hääle Euroopa klubijalgpalli mainekaima turniiri nädala meelierutavamatele väravatele ja valida nende seast parima.

Nädala värava valimine, mis algab 16.-17. septembril koos esimeste alagrupikohtumistega, on osa Nissani nelja-aastasest partnerlusleppest UEFA meistrite liigaga. Konkurssi kajastatakse nii veebilehel UEFA.com kui ka Nissani veebilehe UEFA meistrite liiga alamrubriigis, mis avatakse ametlikult 18. septembril.

UEFA meistrite liiga nädala värava projekt pakub võimalust tutvuda UEFA kohtunike žürii valitud viie parima väravaga viimasest mängunädalast. Fännid saavad anda oma hääle igal mängudejärgsel neljapäeval alates keskööst (CET). Registreerunud hääletajad osalevad igakuises loosimises, kus võib võita igasuguseid auhindu sh näiteks UEFA meistrite liiga ametlikke meeneid.

Nissan on UEFA superkarika ja UEFA meistrite liiga ametlik rahvusvaheline autosponsor, kes sõlmis lepingu perioodiks, mis hõlmab hooaegu 2014/2015 kuni 2017/2018. See projekt tugevdab veelgi Nissani sidemeid Euroopa klubijalgpalli mainekaima turniiriga. Hiljuti kirjutasid UEFA meistrite liiga kolmekordne võitja Andrés Iniesta ning Pariisi Saint-Germaini ja Brasiilia meeskonna kapten Thiago Silva alla lepingule, millega hakkasid Nissani „suursaadikuteks". Need kaks mängijat on nüüdsest Nissani uute „põnevuseloojate" ametis, aidates firmal pakkuda jalgpallifännidele uudseid meelierutavaid kogemusi. Ühtlasi etendavad nad keskset rolli Nissani uues üleilmses reklaamikampaanias.

Partnerluslepe UEFA meistrite liigaga on järjekordne näide Nissani siirast soovist sporti toetada. Nissan on Aafrika rahvaste karika, jalgpalliliiga NCAA ja Kanada jalgpalliliiga sponsor ning Nissani „spordisuursaadikute" hulka kuuluvad muu hulgas olümpiavõitjad Usain Bolt ja Sir Chris Hoy. Peale selle on Nissan Heisman Trusti / Heisman Trophy partnerfirma ning City Football Groupi ametlik üleilmne transpordipartner.