NISSANI TURVAKILBI TEHNOLOOGIA SAI MAINEKA AUHINNA / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSANI TURVAKILBI TEHNOLOOGIA SAI MAINEKA AUHINNA

  • Juhtiv Briti ajakiri andis Nissani tunnustatud turvatehnoloogia paketile ohutusauhinna.
  • Kohtunikud tunnustasid Nissani jõupingutusi tuua autoohutussüsteemid seeriatootmisse.
  • Enimmüüdud mudelites Note, Juke, Qashqai, X-Trail ja peatselt turule toodavas Pulsaris praegu kasutatav tehnoloogia

 

Nissani turvakilbi tehnoloogia sai autoajakirja Auto Express Londonis Ühendkuningriigis toimunud iga-aastasel auhindade jagamisel ohutuse kategoorias esikoha. Briti suurima autoajakirja kohtunikele avaldas turvakilbi tehnoloogia pakutav laiaulatuslik kaitse muljet ja nad kiitsid asjaolu, et see tõi tippklassi ohutusnormid massiturule.

 

Nissani uuenduslik turvakilp, mis on olemas Nissani mudelites Note, Juke, Qashqai, X-Trail ja turuletulevas Pulsaris, hõlmab kuni seitset täiustatud tehnoloogiat, viies õnnetuste vältimise ja seeriaautode ostjate kaitse standardid täiesti uuele tasandile. Tehnoloogia sisaldab järgmist: juhi valvsuse jälgimise süsteem, liiklusmärkide tuvastamise süsteem, esikokkupõrke ennetussüsteem, sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatussüsteem, pimeala hoiatussüsteem, liikuvate objektide andur ja kaugtulede abisüsteem.

 

Ajakirja Auto Express peatoimetaja Steve Fowler andis Londonis Connaught Roomsis toimunud tseremoonial auhinna üle: „Nissani turvakilbi tehnoloogia tagab tänapäeva autoostjatele ülima kindlustunde. Varem palju kallimatele autodele omased funktsioonid on tehtud nutikate ideede ja tipptasemel lisade abil kättesaadavaks ka palju soodsamatele sõidukitele."

 

Peale turvakilbi saadud peaauhinna kiideti ka täiesti uue Nissan Qashqai üldist kvaliteeti, selle mitmekülgset täiustatud tehnoloogiat ja ohutusfunktsioone. Sõiduk pärjati parima crossover'i tiitliga.

 

Nissani peaprojekteerija Andy Palmer sõnas: „Nissan on varemgi tehnoloogiat demokratiseerinud, andes seeriaautodele luksusautode omadusi. Leiame, et ohutuse osas on see eriti oluline ja mul on väga hea meel, et Auto Express tunnustas meie jõupingutusi. Turvakilp on Nissanil tähtis samm, et jõuda oma eesmärgini viia sõidukitest tingitud surmajuhtumite arv tehnoloogia abil nulli."