NISSAN TUTVUSTAB UUT NISSAN PULSARIT JA TOOB SELLEGA C KLASSI TEHNOLOOGIA, STIILI JA SEGMENDI RUUMIKAIMA AUTO / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSAN TUTVUSTAB UUT NISSAN PULSARIT JA TOOB SELLEGA C KLASSI TEHNOLOOGIA, STIILI JA SEGMENDI RUUMIKAIMA AUTO

  • Uhiuus Pulsari viieukseline luukpära lisab põnevasse uude paketti Nissani uuenduslikkust ja dünaamilisust.
  • Kõrgelt hinnatud tehnoloogia, sealhulgas täisvaatemonitor ning segmendis esimest korda kasutatud ohutus- ja mugavussüsteemid.
  • Võimas, ent ökonoomne turbolaaduriga mootorivalik.
  • Nissanile omased julged täiendused.
  • Kujundatud ja projekteeritud Euroopa turgudele, valmistatakse Nissani Barcelona tehases.
  • Müügil alates 2014. aasta sügisest.

Nissani kirg uuenduste ja tehnoloogia vastu on viimase seitsme aasta jooksul muutnud pereautode maailma.  Kasutades sama disainimeetodit ja originaalset mõtteviisi, mille alusel loodi Qashqai, X-Trail ja Note, on Nissan nüüd laiendamas oma tootevalikut põneva uhiuue pereautoga - Pulsari luukpäraga.

 

Uus Pulsar, milles on ühendatud jõuline kujundus, tehnilised uuendused ja salongitäiustused, toob C-klassi uue mõõtme, pakkudes tuttavaid Nissani omadusi stiilses uues paketis.

Pulsari turuletoomine rõhutab Nissani ambitsiooni pakkuda nutikat kujundust ja tehnilisi uuendusi suuremale hulgale inimestele. 

Täiustatud tehnoloogia

Nagu Nissani juhid võisid eeldada, on uus Pulsar tulvil erinevatest kasulikest tehnoloogiatest, mis suurendavad juhtide kindlustunnet ja sõidumugavust. Nissan tugevdab oma mainet tehnoloogiate tutvustamisega, mida selles segemendis ei ole varem kasutatud. Pulsarile on lisatud funktsioonid, mida kasutatakse tavaliselt kõrgema taseme või luksusmudelite puhul.

 

Nissani täiustatud turvakilbi tehnoloogia - süsteemide ja tehnoloogiate kombinatsioon, mis pakub juhtidele terviklikku kaitset - on lisatud ka Pulsarile. 

See kasutajasõbralik, aga täiustatud tipptasemel tehnoloogia võimaldab juhtidel nautida uue Pulsari kõiki võimalusi täie kindlusega. Uue Pulsari varustusse kuuluvad muu hulgas järgmised süsteemid: eesmine hädapidurdussüsteem, liikuvate objektide detektor, sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatussüsteem ja pimeda ala jälgimissüsteem.

 

Tänu Nissani jätkuvale tahtele pakkuda segemendi parimaid tehnoloogiaid on Pulsar ainuke auto oma segemendis, millel on suurest valikust vähemalt ühel mudelil standardvarustuses liikuvate objektide detektor, sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatussüsteem ja pimeda ala jälgimissüsteem.

 

Pulsaril on ka Nissani teise põlvkonna NissanConnecti süsteem, millesse kuuluvad paljud uuenduslikud funktsioonid, sealhulgas täielikult integreeritud nutitelefoni ning erinevate kasulike ja informatiivsete rakenduste kasutamise võimalus.

 

Pulsari täiustatud tehnoloogia hõlmab veel ka LED-esitulesid, mis võeti Nissani valikus kõigepealt kasutusele Qashqais ja X‑Trailis. Pulsari eripärased LED-esituled heidavad karget heledat valgust ja nende eeliseks on poole väiksem energiakasutus kui tavalistel pirnidel.

Tõhusad ja võimsad ülekandesüsteemid

Järgides Nissani lähenemisviisi seoses uuendusmeelsuse ja juhtide vähendatud kuludega, pakub Pulsari turboülelaaduriga mootorite valik ideaalset jõudluse ning suutlikkuse kombinatsiooni. 1,2-liitrine DIG-T bensiinimootor pakub suurepärast võimsust - 115 hj; 1,5-liitrise dCi võimsus on 110 hj ja pöördemoment 260 Nm. 2015. aasta alguses lisandub valikusse veelgi võimsam 1,6-liitrine turboülelaaduriga bensiinimootor võimsusega 190 hj.

 

Nissan jätkab edukalt oma eesmärki vähendada mootorite mõõtmeid ja on Pulsari uutel võimsatel mootoritel vähendanud heitkoguseid alla 95 g/km*. Pulsarit pakutakse ka Nissani täiustatud Xtronicu automaatkäigukastiga. See tähendab, et käigukast pakub juhile parimat: sujuvat talitlust väikese koormuse juures ja suurt jõudlust temperamentsema sõidustiili korral.

  

Salongi suurusele seati uued standardid

Tänu klassi pikimale teljevahele (2700 mm) ning nutikale varustusele pakub Pulsar palju rohkem jala- ja õlaruumi kui tema rivaalid. Tõepoolest, 692 mm põlveruumi tagaistmel muudab Pulsari paljudest D-segmendi konkurentidest ruumikamaks. 

Sellest hoolimata on sõiduk kompaktne (pikkus 4385 mm), tänu millele on kitsastes linnaoludes lihtne parkida.

Elegantne ja sportlik stiil

Pulsar, mis on tänu Nissanile omase V-kujulisele kaitsevõrele ja jõulistele võimsatele kumerustele kohe äratuntav, kujundati ja projekteeriti Euroopa turgude jaoks ning sõidukeid hakatakse tootma Nissani Barcelona tehases.

Pulsaris ühendati jõulised jooned ja laitmatud detailid, kasutades sama disaini, mis muudab Qashqai ja X-Traili olemuse nii mõjukaks, et luua elegantne ja sportlik sõiduk. Nagu tema crossoveritest sugulasi, iseloomustavad ka Pulsarit julged rattakaared, kitsenev vööjoon ja voolujooneline vorm.

Enesekindlat kõrgklassile omast elegantsi õhkub ka salongist, milles kasutatud kvaliteetsed materjalid ja selgejooneline disain sobib ideaalselt Pulsari rikkaliku varustustasemega.

  

* andmed on kinnitamisel