NISSAN TUGEVDAB TÄIESTI UUE X-TRAILIGA OMA HAARET MAASTURITE SEKTORIS / AUTOSPIRIT / Uudised

NISSAN TUGEVDAB TÄIESTI UUE X-TRAILIGA OMA HAARET MAASTURITE SEKTORIS

  • Täiesti uue kujundusega X-Traili aluseks on Nissani 4 × 4 pärand
  • Täielikult integreeritud Nissani tööstusharu juhtivasse maasturivalikusse
  • Julge kujundus, nutikas varustus ja täiustatud maastikuvõimekus
  • Uued tehnoloogiad selles sektoris
  • Seitsmekohaline versioon ülimalt paindliku salongikujundusega
  • Suurim jalaruum sektoris
  • Ainulaadne teise rea ette-taha nihutamise ja kallutamise funktsioon
  • Täielikult ühendatud uue NissanConnecti süsteemi kaudu, mille juurde kuulub hulk vajalikke rakendusi
  • Nissani turvakilp koos rohkemate ohutusomadustega
  • Uute omaduste hulka kuuluvad avatav panoraam-katuseluuk ja LED-esituled
  • Valikus on kahe- või neljarattaveoga versioon
  • Uus Nissan XTronicu käigukast kaherattaveoga versioonil
  • Uus dCi 130 mootor, mis tagab väiksema heittaseme ja kütusekulu
  • CO2 heitkogus alates 129g

 

Täiesti uue X-Traili esmaesitlusega kinnitab Nissan oma üleilmset juhtpositsiooni maasturite segmendis. Algusest lõpuni uue kujundusega X-Trail täiendab Nissani täiuslikku maasturiperet, kus ootavad teda ees uuenenud Qashqai ja Juke. Kaasa tuuakse uus tehnoloogia, stiil ja klassi parim praktilisus. Uue X-Traili esmaesitlus toimus 2013. aasta Frankfurdi autonäitusel ja mudel tuli kogu Euroopas müügile juulis. See tähistab uue põneva peatüki algust Nissani maasturite eduloos.

 

ÜLEVAADE

 

Uues X-Trailis, mis põhineb Nissani kõrgelt hinnatud 4 × 4 pärandil, on ühendatud kaubamärgi murrangulistest maasturite mudelitest inspireeritud värsked ideed ja tehnoloogiad. Tulemuseks on auto, mis muudab kompaktmaasturite segmenti jäädavalt.

 

Renault'-Nissani liidu ühisele moodulisüsteemi platvormile ehitatud uus X-Trail on sama tugev ja meisterlikult teostatud nagu eelmise põlvkonna mudel. See toob endaga kaasa linnamaasturitele omase stiili ja tõhususe, põneva kujunduse, uudse tehnoloogia ning erakordse mugavuse ja praktilisuse.

 

Nissani soov teha uuest X-Trailist kõige täiuslikum mudel kompaktmaasturite sektoris väljendub selle sooritusvõimes, mis peitub uue julge kujunduse taga. Värskel X-Trailil, mis sobib suurepäraselt kaubamärgi ettekujutusega nüüdisaegse kompaktmaasturi kujundusest, on Nissani uusimat disainikeelt kajastav pilkupüüdev uus välisilme.

 

Tänu siredale, ent jõulisele kerele on uues X-Trailis ühendatud tugevus ja seiklusjanu orgaaniliste, sujuvate joontega. Elegantset, ent sportlikku profiili ilmestab hulk uusi kujundusomadusi ja -elemente, nagu näiteks jõulised uued esituled, mis kõrgema varustustasemega mudelite standardvarustuses on LED-tuledega, ning omanäoline uus LED-riba, mis muudab auto pimedas hästi nähtavaks. Nimetamata ei saa jätta ka elektrilist tagaluuki ja avatavat panoraam-katuseluuki.

 

Värske X-Traili salong pakub sõitjatele uudset keskkonda. Täiesti uue kujundusega (lisavarustuses on ka seitse istekohta) salongis on teatrisaalist inspireeritud astmeline istmepaigutus, mis tagab, et kõigil kaassõitjatel on hea vaade välja. Uues X-Trailis kasutatakse esmaklassilisi materjale ja nutikaid kujunduslahendusi, mis tõstavad selle mudeli täiesti uuele tasemele mitmes valdkonnas: juurdepääs tagaistmele on nüüd läbi aegade mugavaim, kolmandal istmereal (lisavarustuses) istujatel on rohkem ruumi ja autosisene tehnoloogia on senisest täiuslikum. Peale selle on X-Trailil ka uue põlvkonna NissanConnecti süsteem, millega saab ühendada nutitelefoni, ning hulk sisseehitatud rakendusi, mis pakuvad ühendatud sõidukogemust.

 

Uue X-Traili mootor on võimas, ent ökonoomne dCi 130, mis tagab optimaalse kütusekulu ja suurepärased tööomadused mis tahes kiirusel. Valikus on kahe- ja neljarattaveoga mudel, seejuures kuulub neljarattaveoga mudeli varustusse Nissani uue põlvkonna käigukast ALL MODE 4 × 4-i. Koostöös Nissani uue veermiku kontrollsüsteemi ja Nissani turvakilbiga tagab uue X-Traili jõuajam täiuslikud ohutus- ja mugavusomadused, mis muudavad kõik sõidud ühtviisi nauditavaks.

 

Uuel X-Trailil on tulevikus ülioluline osa Nissani arenevas maasturiperes. Seda mudelit hakatakse paljude turgude jaoks tootma üheksas tehases üle kogu maailma. Maailma mastaabis oli selle eelkäija üks ettevõtte enim müüdud mudelitest ja ka uuelt versioonilt oodatakse suurt panust keskpikka tegevuskavasse Nissan Power 88, mis hõlmab majandusaastaid 2011-2016.