TÄIESTI UUS X-TRAIL TUGEVDAB NISSANI LINNAMAASTURITE VALIKUT / AUTOSPIRIT / Uudised

TÄIESTI UUS X-TRAIL TUGEVDAB NISSANI LINNAMAASTURITE VALIKUT

  • Uue X-Traili aluseks on Nissani 4x4 pärand ja ettevõtte juhtpositsioon linnamaasturite segmendis.
  • Stiilne, mugav ja vaikne, ent ülivõimekas maastur igaks seikluseks.
  • Seitsmekohaline versioon ülimalt paindliku interjöörilahendusega.
  • Suurim jalaruum oma sektoris.
  • Täielikult ühendatud uue NissanConnecti süsteemi kaudu, mille juurde kuulub hulk vajalikke rakendusi.
  • Nissani turvakilp koos laiema valiku ohutusomadustega.
  • Nüüdisaegne kujundus ja tehnoloogilised omadused, sh avatav panoraam-katuseluuk ja LED-esituled.
  • Valikus on kahe- või neljarattaveoga versioon.
  • Uus Nissan Xtronic kaherattaveoga versioonil.
  • Uus dCi 130 mootor, märkimisväärselt väiksem CO2 heitkogus ja kütusekulu võrreldes eelmise mudeliga (CO2 heitkogus alates 129 g).
  • Müügil kõigis Euroopa riikides alates 2014. aasta juulist.
  • Mõõtmed: pikkus 4635 mm, laius 1820 mm, kõrgus 1695 mm, teljevahe 2706 mm, kliirens 210 mm.


Täiesti uus  X-Trail kinnitab Nissani üleilmset juhtpositsiooni linnamaasturite segmendis. Uue konstruktsiooniga X-Trail täiendab Nissani täiuslikku linnamaasturite mudelivalikut, kus teda ootavad sellised mudelid nagu Qashqai, Juke ja Murano. Kaasa tuuakse uus tehnoloogia, stiil ja klassi parim praktilisus.

Uues X-Trailis, mis põhineb Nissani kõrgelt hinnatud 4x4 pärandil, on ühendatud kaubamärgi murrangulistest linnamaasturite mudelitest inspireeritud värsked ideed ja tehnoloogiad. Tulemuseks on auto, mis tõstab kompaktmaasturid täiesti uuele tasemele.

Renault'-Nissani liidu ühisele moodulisüsteemi platvormile ehitatud täiesti uus X-Trail on sama tugev ja meisterlikult teostatud nagu eelmise põlvkonna mudel. See toob endaga kaasa linnamaasturitele omase stiili ja tõhususe, põneva kujunduse, uudse tehnoloogia ja erakordse mugavuse.

Nissani soov teha uuest X-Trailist kõige täiuslikum mudel kompaktmaasturite sektoris väljendub selle sooritusvõimes, mis peitub uue julge kujunduse taga. Värsket X-Traili, mis sobib suurepäraselt kaubamärgi ettekujutusega nüüdisaegse kompaktmaasturi kujundusest, iseloomustab Nissani uusimat disainikeelt kajastav pilkupüüdev uus välisilme.

Tänu siredale, ent jõulisele kerele on uues X-Trailis ühendatud tugevus ja seiklusjanu orgaaniliste ja sujuvate joontega. Elegantset end sportlikku profiili ilmestab hulk uusi kujundusomadusi ja -elemente, nagu näiteks jõulised uued esituled, mis kõrgema varustustasemega mudelite standardvarustuses on LED-tuledega, ning omanäoline uus LED-riba, mis muudab auto pimedas hästi nähtavaks. Nimetamata ei saa jätta ka elektrilist tagaluuki ja avatavat panoraam-katuseluuki.

Värske X-Traili salong pakub sõitjatele uudset keskkonda. Täiesti uue kujundusega (lisavarustuses on ka seitse istekohta) salongis on teatrisaalist inspireeritud astmeline istmepaigutus, mis tagab, et kõikidel kaassõitjatel on hea vaade välja. Uues X-Trailis kasutatakse esmaklassilisi materjale ja nutikat kujundust, mis tõstavad selle mudeli täiesti uuele tasemele mitmes valdkonnas: juurdepääs tagaistmele on nüüd mugavam kui kunagi varem, kolmandal istmereal (lisavarustuses) istujatel on rohkem ruumi ja autosisene tehnoloogia on senisest täiuslikum.  Peale selle kasutatakse X-Trailis ka uue põlvkonna NissanConnecti süsteemi, mis tagab nutitelefoni integreerimise ja millesse on sisse ehitatud hulk rakendusi ühendatud sõidukogemuseks.

Uue X-Traili mootoriks on võimas, ent ökonoomne dCi 130, mis tagab suure pöördemomendi ja väga head tööomadused kõikidel kiirustel. Valikus on kahe- ja neljarattaveoga mudel, kusjuures viimasel on Nissani uue põlvkonna käigukast ALL MODE 4x4-i. Koostöös Nissani uue veermiku kontrollsüsteemi ja Nissani turvakilbiga tagab uue X-Traili jõuajam täiuslikud ohutus- ja mugavusomadused, mis muudavad kõik sõidud ühtviisi nauditavaks.

Uuel X-Trailil on tulevikus ülioluline osa Nissani arenevas linnamaasturite peres. Seda mudelit hakatakse paljude eri turgude jaoks tootma üheksas tehases kogu maailmas. Vastse X-Traili eelkäija oli üleilmses mastaabis üks ettevõtte enimmüüdud mudelitest ja uuelt versioonilt oodatakse olulist panust keskmise kestusega tegevuskavasse Nissan Power 88, mis hõlmab majandusaastaid 2011-2016.