UUE NISSAN QASHQAI AMETLIK MÜÜK ALGAB 25.VEEBRUARIL / AUTOSPIRIT / Uudised

UUE NISSAN QASHQAI AMETLIK MÜÜK ALGAB 25.VEEBRUARIL

Eelmise põlvkonna Nissan Qashqai järglane on kohal. Uue Nissan Qashqai ametlik müük algab teisipäeval, 25.veebruaril.

 

Nissan Qashqai on olnud väga pikalt crossoverite segmendi turu tipus ning neid on ühtekokku toodetud üle 2 miljoni auto. Vaatamata 7 aasta pikkusele turul oleku ajale on Qashqai endiselt Nissani enimmüüdud mudel. Tänaseks on see auto saavutanud tiitleid nagu: Läti Aasta auto 2008, Leedu kõige populaarseim sõiduauto 2013 ning koht Eestis enim müüdud mudelite top 5 seas.

 

Uue Nissan Qashqai tutvustus ja lansseerimine on osutunud väga edukaks ning tänaseks on Nissan saanud palju uue Qashqai eeltellimusi ja seda ilma, et tellijatel oleks olnud võimalust eelnevalt teha selle autoga proovisõitu või näha seda oma silmaga. „Meil on hea meel näha, et uus Qashqai pakub inimestele nii palju huvi. Kui 2007 aastal tuli välja esimene Qashqai, oli see pioneeriks crossoverite segmendis ja nüüd on meil hea meel tutvustada esimest, teise põlvkonna crossoverit.  Me usume, et ka uus Qashqai kujuneb Eesti klientide lemmikuks ja saab vähemalt sama populaarseks, kui mitte populaarsemaks, kui oli seda tema eelkäija. Uue mudeliga oleme astunud sammu edasi ja loodame, et see aitab kaasa Nissani muutumiseks Aasia brändiks nr 1 Euroopas aastaks 2016. Tegemata järeleandmisi mugavuses ja disainis seab teise põlvkonna Qashqai uued sihtmärgid intelligentse tehnoloogia, turvalisuse, tõhususe vallas, viies crossoverite segmendi täiesti uuele tasemele." Räägib Margus Mikk, Nissan Nordic Europe OY balti regiooni juht.

Juba veebruari keskel läheb uus Qashqai baltikumi tuurile UNLOCKTALLINN.EE (Lätis UNLOCKRIGA.LV ja Leedus UNLOCKVILNIUS.LT). Kõik, kes soovivad uut Nissan Qashqaid näha juba enne ametlikku esitlust on oodatud  21-22.veebruaril Kristiine keskusesse Tallinnas.

Ametlik müük kõigis esinduses algab 25.veebruaril 2014.

Uue Nissan Qashqai hinnad algavad 16 990 €.

###

NISSAN EUROOPAS

Nissan on üks Euroopas paremini esindatud meretagustest tootjaist. Euroopas tegeleb disaini, teadus- ja arendustegevuse, tootmise, logistika ning müügi ja turundusega enam kui 16 000 inimest. Eelmisel aastal toodeti Nissani tehastes Suurbritannias, Hispaanias ja Venemaal üle 695 000 sõiduki, mille hulka kuuluvad väikesed mahtuniversaalid, auhindadega pärjatud crossover'id, linnamaasturid ja kaubikud. Praegu pakub Nissan Euroopa turul 24 erinevat ja uudset toodet ning on saamas siinseks juhtivaks Aasia automargiks.

Nissan Nordic Europe Oy

Nissan Nordic Europe OY põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani edasimüüjatele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid. www.nissan.ee