ESIMENE PILGUHEIT UUELE NISSAN JUKE'LE. / AUTOSPIRIT / Uudised

ESIMENE PILGUHEIT UUELE NISSAN JUKE'LE.

  • Uue Nissan Juke esmaesitlus toimub 2014 Genfi Autonäitusel
  • Parendatud tõhusus, uuenduslikud tehnoloogiad ja praktilisus.
  • Eksklusiivsed jooned disainis muudavad uue Juke'i kõige silmapaistvamaks crossover'iks

Crossover'ite turgu valitsev Nissan lükkab 2014 aasta Genfi autonäitusel käigu kõrgemale, esitledes uut Nissan Juke'i.

 

Täna avalikustab Nissan esimese nö teaser pildi uusima versiooni premium B-segmendi crossover'ist, autost, mis on pakkunud rohkelt kõneainet põlvkonna trendidest.

 

Unikaalse disaini silmahakkavad jooned, parendatud tõhusus ja täiustatud viimistlus - uuest Nissan Juke'st saab kindlasti Genfi Autonäituse staar. Esitlus leiab aset 4.märtsil 2014.

 

Tekitades põnevust uue Juke esitluse eel, on Nissani fännidel võimalus läbi erinevate sotsiaalmeedia kanalite "teenida välja au" ja näha veelgi rohkem vihjavaid pilte uue Nissan Juke'i välimusele kohta.  Alates tänasest on erinevates sotsiaalmeediakanalitest võimalik näha veel paljastavamaid pilte ning mida lähemale Genfi autonäitusele, seda selgemaks ja konkreetsemaks lähevad pildid uue Nissan Juke'st disainist.

 

Rohkema informatsiooni saamiseks külasta linke:

http://www.newsroom.nissan-europe.com/ee/

https://www.facebook.com/NissanEesti

 

###

 

NISSAN EUROOPAS

Nissan on üks Euroopas paremini esindatud meretagustest tootjaist. Euroopas tegeleb disaini, teadus- ja arendustegevuse, tootmise, logistika ning müügi ja turundusega enam kui 16 000 inimest. Eelmisel aastal toodeti Nissani tehastes Suurbritannias, Hispaanias ja Venemaal üle 695 000 sõiduki, mille hulka kuuluvad väikesed mahtuniversaalid, auhindadega pärjatud crossover'id, linnamaasturid ja kaubikud. Praegu pakub Nissan Euroopa turul 24 erinevat ja uudset toodet ning on saamas siinseks juhtivaks Aasia automargiks.

 

Nissan Nordic Europe Oy

Nissan Nordic Europe OY põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani edasimüüjatele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid. www.nissan.ee