UUS NISSAN QASHQAI SAI EURONCAPI TESTIS MAKSIMAALSE TULEMUSE - VIIS TÄRNI / AUTOSPIRIT / Uudised

UUS NISSAN QASHQAI SAI EURONCAPI TESTIS MAKSIMAALSE TULEMUSE - VIIS TÄRNI

  • Maksimumpunktid juhi kaitsmisel laup- ja külgkokkupõrke korral.
  • Suurepärased tulemused laste turvalisuse hindamise katsetes.
  • Uue Qashqai uuenduslik turvakilbitehnoloogia aitab avariisid ära hoida.

Täiesti uus Nissan Qashqai sai sõltumatult turvalisuse hindamise organisatsioonilt EuroNCAP hindeks viis tärni.

Praegu kogu Euroopas müüdaval värskel mudelil on väga uuenduslikud ohutussüsteemid, mis aitasid sel kindlalt sooritada kõik üha rangemad EuroNCAPi katsed, et saada maksimumpunktid - viis tärni.

 

Kõrgetasemeline kaitse

Laupkokkupõrkekatsetes jäi Qashqai reisijateruum terveks ning mannekeeni näitude järgi oli tagatud hea kaitse juhi ja kõrvalistuja põlvedele ja reieluudele. Juhikohal istuv mannekeen sai maksimumpunktid - kõik tema kehapiirkonnad olid hästi kaitstud. Samuti saadi maksimumpunktid külgkokkupõrkekatses, kus kõik kehaosad olid hästi kaitstud.

Uus Qashqai, mis on disainitud ja konstrueeritud pakkuma parimat võimalikku kaitset lastele, hiilgas ka laste turvalisuse katsetes. Dünaamilistes katsetes kasutatud lapsmannekeenide näitude põhjal saavutas Qashqai maksimumpunktid 18 kuu vanuste laste kaitse kategoorias.

Maksimumpunktid sai ka Qashqai eesmine põrkeraud jalakäija jalgadele tagatud kaitse eest.

 

Ohutus on kohe sisse kavandatud

Qashqai tugevate EuroNCAPi tulemuste peamiseks teguriks olid tipptasemel ohutussüsteemid. Uue Qashqai elektroonikasüsteemid, mis moodustavad ühiselt uuendusliku Nissani turvakilbi, tagavad juhile ja kaassõitjatele väga hea passiivse kaitse. Uue Qashqai turvakilbitehnoloogia hõlmab kokkupõrke ennetussüsteemi, juhi valvsuse jälgimissüsteemi, sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatussüsteemi, kaugtulede abisüsteemi ja liiklusmärkide tuvastamise süsteemi. Nissani turvakilp sisaldab ka pimeala hoiatussüsteemi ja liikuvate objektide tuvastamise süsteemi. Nende süsteemide kasutamist võimaldab Nissani paljukiidetud täisvaatemonitori tehnoloogia.

 

Uus Qashqai: teise põlvkonna linnamaasturi etalon

Tipptehnoloogia, teise põlvkonna linnamaasturi kujundus ja parem dünaamika on uue Nissan Qashqai põhijooneks. Nissan, mille algset mudelit müüdi üle kahe miljoni eksemplari, kasutas täiusliku pereauto disainimiseks ja konstrueerimiseks oma võrratuid teadmisi ja kogemusi.

Esimese põlvkonna mudeli põhiväärtustele ja tugevatele külgedele toetudes on uue Qashqai ainulaadses ja täiesti omapärases pakendis ühendatud stiil, tehnoloogia ja põnevus.

 

Tähelepanuväärne edu - juba praegu

EuroNCAPi katsetes saadud viis tärni on Nissani ja uue Qashqai suurepäraste saavutuste reas värskeim kordaminek. Uue auto tootmine on märkamatult lõimitud Nissani rekordeid purustavasse Ühendkuningriigis asuvasse Sunderlandi tehasesse, kus valmib uus sõiduk iga 61 sekundi tagant.

Ka teise põlvkonna mudel on osutunud maailma meedias äärmiselt edukaks ning Ühendkuningriigi väljaanne What Car? andis uuele Qashqaile tiitli „Aasta auto 2014".

 

Uus Qashqai - tõeliselt rahvusvaheline auto

Euroopas, Euroopa jaoks disainitud ja konstrueeritud uue Qashqai on loonud Nissan Design Europe'i (London, Ühendkuningriik) ja Nissan Technical Centre Europe'i (Cranfield, Ühendkuningriik ja Barcelona, Hispaania) eksperdid. Suure panuse on andnud ka Nissani disainerid ja insenerid Jaapanis Atsugis.

 

###

 

NISSAN EUROOPAS

Nissan on üks Euroopas paremini esindatud meretagustest tootjaist. Euroopas tegeleb disaini, teadus- ja arendustegevuse, tootmise, logistika ning müügi ja turundusega enam kui 16 000 inimest. Eelmisel aastal toodeti Nissani tehastes Suurbritannias, Hispaanias ja Venemaal üle 695 000 sõiduki, mille hulka kuuluvad väikesed mahtuniversaalid, auhindadega pärjatud crossover'id, linnamaasturid ja kaubikud. Praegu pakub Nissan Euroopa turul 24 erinevat ja uudset toodet ning on saamas siinseks juhtivaks Aasia automargiks.

 

Nissan Nordic Europe Oy

Nissan Nordic Europe OY põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani edasimüüjatele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid. www.nissan.ee