UUE PÕLVKONNA NISSAN QASHQAI HINNAD ON AVALIKUSTATUD / AUTOSPIRIT / Uudised

UUE PÕLVKONNA NISSAN QASHQAI HINNAD ON AVALIKUSTATUD

Uue põlvkonna Nissan Qashqai'd esitleti eelmisel neljapäeval Londonis. Tänasest hakatakse vastu võtma eeltellimusi uuele Qashqai'le ning müügile jõuab ta veebruaris.Hinnad algavad 16 990 €. 

 

Nissan Qashqai on crossover'ite turgu juba pikka aega valitsenud: alates 2007. aastast on seda toodetud üle kahe miljoni eksemplari. Uhiuus Qashqai parandab Nissani juhtpositsiooni crossover'ite segmendis veelgi, kui mudel 2014. aasta veebruaris valitud maailmaturgudel müüki läheb.

 

Tippklassi tehnoloogia, teise põlvkonna crossover'i kujundus ja täiustatud dünaamika - need omadused iseloomustavad uut Nissan Qashqaid.

 

Samamoodi nagu kõik uued Nissani mudelid on ka Qashqai varustatud mitmekülgse uuendusliku tehnoloogiaga. See pakub sõitjatele suurepärast valikut uusimaid tehnoloogilisi lahendusi, mis parandavad sõidukogemust igast küljest. Nissani turvakilbitehnoloogia hõlmab nüüd isereguleeruvat hädapidurdusabi, juhi valvsuse jälgimissüsteemi ja liiklusmärkide tuvastamise süsteemi koos paljude teiste ülioluliste juhiabisüsteemidega ning nutikas parkimisabi vähendab linnaliikluses manööverdamisel tekkivat pinget. Tänu uuele Qashqaile on tipptehnoloogia muutunud inimestele kättesaadavamaks.

 

Uuendusi leidub ka uue Qashqai ajamite valikus - see on varasemast laiem ja seadmed on tõhusamad. Igal mootoril on turboülelaadur, mis vähendab koormust, heitkoguseid ja kütusekulu ning pakub samal ajal suurepäraseid sõiduomadusi klassi väikseima CO2 heitkogusega (ainult 99 g/km). Sõidukit muudeti tõhusamaks ulatusliku massivähendusprogrammi abil, mille tulemusena vähendati osade mudelite kaalu isegi 40 kilo võrra, olenemata lisatud uutest seadmetest.

 

 

Enamustel turgudel tuleb suurim osa müügimahust esiveolistelt mudelitelt, kuid mudelirivi täiendab nelikveoline mudel koos ALL-MODE 4x4-i nelikveosüsteemiga ja 6-käigulise manuaalkäigukastiga.