UUS NISSAN NOTE TULEB EESTIS MÜÜGILE / AUTOSPIRIT / Uudised

UUS NISSAN NOTE TULEB EESTIS MÜÜGILE

  • Nüüd müügisaalides: uuenduslik Nissan Note seab lati taskukohase tehnoloogia vallas veelgi kõrgemale.
  • Nissani turvakilp: esimest korda on luksusautode tehnoloogia saadaval ka B-klassis.
  • Toodetud Euroopas Euroopa turu jaoks: rohkelt tehnilisi ja kujunduslikke täiendusi, mille puhul on lähtutud just Euroopa turu vajadustest.
  • Tõhusus „standardvarustuses": eesrindlik valik mootoreid, mille väikseim CO2‑heide on vaid 92 g/km.
  • Esmaklassiline varustus: täisvaatemonitor, NissanConnect ja Nissani turvakilp.
  • Uus "Nissan Note" hinnad alates 11 590€. 

Eesrindlik ja taskukohane tehnoloogia ning jõuline disain on nüüd jõudnud ka B-klassi. Nissani edasimüüjad alustavad ametlikult Nissan Note'i müügiga 23. oktoobril 2013.

Nissani suurimas Euroopa tehases, mis asub Sunderlandis Ühendkuningriigis, käib Note'i tootmine täistuuridel. Uus Note on suurepärane valik nende jaoks, kes soovivad B-klassi autot: see paistab silma eesrindlike tehnoloogiate täispaketiga, mida kohtab tavaliselt luksusautode klassis, ning julge joonega disaini ja väga mitmekülgse sõitjateruumiga.

Nissanile on Euroopas laekunud uue Note'i ostmiseks üle 14 000 eel-tellimuse. See kinnitab juba praegu, et vastne mudel ületab kindlasti nii olemasolevate kui ka tulevaste Note'i-omanike väga erinevaid ootusi. Tänu põhjalikult täiustatud kujundusele, tehnoloogilistele lahendustele ja kvaliteedile saab see uus mudel eeldatavasti Nissani üheks populaarsemaks autoks: prognoositakse, et Euroopas müüakse seda aastas üle 100 000.

Nissan Nordic Europe'i suhtekorraldusjuht Taina Erkkilä kommenteeris: „Uuel Note'il on meie värskendatud tootevalikus väga oluline koht, sest selles on B-klassi autode jaoks enneolematul moel ühendatud nutikas disain ja praktiline tehnoloogia. Oleme kujunduslikke ja tehnilisi uuendusi kasutanud selleks, et teha luksulikud tehnoloogilised lahendused kõigile kättesaadavaks."

 

Nissani turvakilp

Uus Note on Euroopas esimene Nissani mudel, millel on Nissani turvakilp.

Nissani turvakilp, milles on ühendatud kolm eesrindlikku süsteemi, on nutikas abiline, mis aitab juhil teha igas olukorras parima otsuse. See hõlmab sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatussüsteemi, pimeala hoiatussüsteemi ja liikuvate objektide tuvastamise süsteemi ning teeb seega tippklassi tehnoloogia esimest korda kättesaadavaks ka väikeautode segmendis.

 

See on teoks saanud tänu põhjalikele tehnilistele uuendustele: nimelt põhineb turvakilbi kõigi funktsioonide töö ühel lainurk-tahavaatekaameral. Kuid see pole veel kõik: et kaamera töötaks laitmatult ka kehva ilmaga, on Nissan kaameraläätse puhtana hoidmiseks töötanud välja nutika automaatse pesemis- ja kuivatusseadme.

Esimest korda on selles klassis saadaval ka Nissani palju kiidetud täisvaatemonitor, mis annab juhile ümbritsevast linnulennulise 360-kraadise ülevaate, et tagurdamine kulgeks pingevabalt.

Nii täisvaatemonitor kui ka turvakilp on ühildatud uue Note'i täiustatud NissanConnecti satelliitnavigatsioonisüsteemi, Bluetoothi ja helisüsteemiga. See uusim süsteem, mille kasutamise teeb veelgi mugavamaks suurem, 5,8-tolline puuteekraan.

 

Luksusliku disainiga nii seest kui ka väljast

Note'is, mis on kohandatud spetsiaalselt Euroopa turu jaoks ja toodetud samuti Euroopas, on ühendatud pikk teljevahe ja lühikesed ülendid, et anda sellele mudelile sportlik ja ergas välimus. Jõulised kerejooned ja -vormid jätavad luksuliku mulje nii seest kui ka väljast, täiendades tipptasemel kvaliteeti.

 

Sõitjateruumis on kõikjal kasutatud esmaklassilisi materjale ning see võib uhkustada rohkete uuenduslike lahendustega, nagu näiteks lisavarustusse kuuluv pagasi eraldussein, mis võimaldab pakiruumi vajaduse järgi jaotada ja ümber korraldada. Note on vähem mitmekülgsetest B-klassi konkurentidest üle ka tänu sellistele omadustele nagu tagauksed, mis avanevad kuni pea 90‑kraadise nurga all, ja tagaistmed, mida on võimalik liigutada kuni 150 mm ulatuses.

 

Valik eesrindlikke ja tõhusaid mootoreid

Alates turuletoomisest on valikus kolm mootorit. Esiteks 1,2-liitrine ja kolmesilindriline bensiinimootor 80hj. Teiseks 1,2-liitrine ülelaadimisega DIG-Si mootor 98hj, mille CO2-heide on 99 g ja mis tuleb müügile 2014. aasta veebruaris. DIG-Si mootor on B-klassi bensiinimootorite hulgas üks paremaid. Kolmandaks 1,5-liitrine diiselmootor 90hj dCi, mille CO2-heide on kõigest 92 g/km. 1,2-liitrise DIG-Si mootori puhul on saadaval ka sujuv ja tõhus CVT käigukast.

 

Suurepärased valikuvõimalused ja varustustasemed

Uue Note'i valik algab baasversioonist Visia, mille rikkaliku varustuse hulka kuuluvad näiteks käivitus- ja seiskamissüsteem, eesmised elektriaknad, kaugjuhtimisega kesklukk ja püsikiirushoidik.

Acenta varustusklassi mudelitel on lisaks valuveljed (standardvarustusena 15-tollised, DIG-Si puhul 16-tollised), automaatne kliimaseade, udutuled ja vihmaanduriga kojamehed.

Tekna tippversiooni standardvarustuses on navigatsiooni- ja multimeediasüsteem NissanConnect, 16-tollised valuveljed, osaliselt nahast istmed, täisvaatemonitor, Nissani turvakilp, käivitus- ja seiskamisnupuga intelligentne võti ja nahkkattega rool.

DIG-S versiooni lisavarustuses on jõulised stiililisad, mis hõlmavad ainulaadseid valguvelgi ning kõrgemaid eesmisi ja tagumisi põrkeraudu. Kõigil DIG-Si mudelitel on erilaadne vedrustus ja roolisüsteem, mille aluseks on 16-tollised valuveljed.

 

Isikupärastamise võimalused

Et uuele jõulisele Note'ile veelgi pilkupüüdvam välimus anda, on kaheksa eri tooni ja viimistlusega lisavarustuse võimalust, mille hulka kuuluvad näiteks kahe erineva kujundusega valuveljed. Neid laiendatud Nissani isikupärastamise võimalusi hakatakse pakkuma ka Juke'i ja Micra mudelitel.

 

Uue Nissan NOTE tutvustusüritus

Täiesti uus Nissan Note ja uus Micra ootab Kristiine Keskuses 8'ndal ja 9'ndal novembril. Uue Note interaktiivne näitus on inspireeritud Turvakilbi tehnoloogiast. Kilbi stend laseb teil proovida Note ohutustehnoloogiaid ja aktiveerida sõnumeid ning helisid. Külastage Kristiine Keskust ja pange proovile uue Nissan Note Turvakilp!