UHIUUE NISSAN X-TRAILI ESMAESITLUS / AUTOSPIRIT / Uudised

UHIUUE NISSAN X-TRAILI ESMAESITLUS

 

  • Frankfurti autonäitusel avalikustati uue linnamaasturi Nissan X-Traili kujundus.
  • Uue X-Traili aluseks on Nissani 4×4 pärand ja ettevõtte juhtpositsioon crossoverite alal
  • Stiilne, mugav ja vaikne, ent ...
    ... ülivõimekas maastur igaks seikluseks
  • Täielikult ühendatud uue NissanConnecti süsteemi kaudu, mille juurde kuulub hulk vajalikke rakendusi
  • Nissani turvakilp koos laiema valiku ohutusomadustega
  • Esmaklassiline kujundus ja tehnoloogia:

Täispikkuses panoraamkatus
Seitsmekohaline versioon ja paindlik pakiruum

  • Valikus on kahe- või neljarattaveoga versioon

Jõulise, moodsa ja tehnoloogiat täis uue Nissan X-Traili üleilmne esmaesitlus toimus 2013. aasta Frankfurti autonäitusel. Uus X-Trail, mis põhineb Nissani kõrgelt hinnatud 4×4 pärandil ja maailma juhtivaimatel teadmistel maasturite alal, esindab uut taset kompaktsete linnamaasturite segmendis.

 

Suurendades veelgi oma eelkäija võimekust hakkama saada kõikides tingimustes, on X-Trail inspireeritud juhtivamatest Nissani crossoveritest turul: Qashqaist, Juke'ist ja Muranost. Tulemuseks on ülim, kõikides ilmastikuoludes laitmatult toimiv, suure jõudlusega nüüdisaegne pereauto.

 

Uus X-Trail on sama tugev ja meisterlikult teostatud nagu eelmise põlvkonna mudel, mida täiendati crossoveri stiilsuse ja jõudluse, põneva kujunduse, uudse tehnoloogia ja erakordse mugavusega, et tõusta uuele tasemele väga tiheda konkurentsiga C-SUVi turul.

 

Nissani jaoks ülioluline mudel X-Trail hakkab valmima üheksas tootmistehases maailma eri paigus paljude eri turgude jaoks. Pärast üleilmset esitlust tuleb uus X-Trail turule 2014. aasta esimeses kvartalis. Müük algab 2014. aasta juulis. Maailma mastaabis oli selle eelkäija üks ettevõtte enimmüüdud mudelitest ning uuelt versioonilt oodatakse olulist panust keskmise kestusega tegevuskavasse Nissan Power 88, mis hõlmab majandusaastaid 2011-2016.