UUS NISSAN NOTE: KUJUNDUSE JA TEHNOLOOGIA KOOSMÕJU / AUTOSPIRIT / Uudised

UUS NISSAN NOTE: KUJUNDUSE JA TEHNOLOOGIA KOOSMÕJU

  • Uus Nissan Note tuleb oma dünaamilise kujunduse ja täiustatud tipptasemel tehnoloogiaga jõuliselt B-segmenti
  • Kättesaadavaks ja taskukohaseks tehtud uuenduslike, esimest korda oma klassis pakutavate lahenduste üleilmne debüüt
  • Täisvaatemonitor koos Nissani ohutustehnoloogia kontseptsiooniga Safety Shield annab reaalsed eelised igapäevasõitudel
  • Madal CO2 tase alates vaid 95 g/km ning seiskamis- ja käivitussüsteem, mis kuulub kogu mudelivaliku standardvarustusse
  • Ainulaadne kujundus ja spetsiaalsed tehnilised lahendused Euroopa turu jaoks, toodetud Euroopas
  • Avalik esmaesitlus 2013. aasta Genfi autonäitusel
Euroopa turu jaoks mõeldud uhiuus Note, mis annab märku Nissani täiesti uute mudelite lainest, teeb oma üleilmse debüüdi 5. märtsil 2013 Genfi autonäitusel. Note on nüüd B-segmendis arvestatav konkurent, viies kliendi ootused uuele tasemele. Uus mudel, milles rakendatakse täielikult Nissani uudset lähenemist kujundusele ja tehnoloogiale, põhineb oma eelkäija tugevustel ja väärtustel.
 
Uue Note'i lühitutvustus
Uus Note on loodud vastama tänapäevase B-segmendi kliendi nõudmistele. Selleks kasutatakse Euroopas välja töötatud põhjalikke uuendusi, mis on mõeldud spetsiaalselt Euroopa ostjatele. Uus Note, mille tehnoloogia ja uuendused on välja töötatud Nissani Euroopa tehnilises keskuses (NTCE) Ühendkuningriigis ja Hispaanias ning mille tootmist alustatakse Nissan Manufacturing UK (NMUK) Sunderlandi tehases, on kujundatud täpselt tänaste väikeautode segmendi klientide soove silmas pidades.
 
Uue Note'iga kaasneb Nissani uue ohutustehnoloogia kontspetsiooni Safety Shield üleilmne debüüt B-segmendis. Tegemist on tehnoloogiapaketiga, mis oli enne saadaval ainult kallimate, kõrgema klassi mudelite jaoks. Pimeala hoiatussüsteem, sõidurajalt eemaldumise hoiatussüsteem ja täiustatud liikuva objekti tuvastamise süsteem tagavad koos parima juhiabi oma klassis. Kõik kolm süsteemi saavad andmeid lainurk-tahavaatekaameralt, mis näitab tänu sisseehitatud pesemis- ja kuivatusfunktsioonile iga ilmaga selget pilti - suurepärane näide uues Note'is sisalduvatest tehnoloogilistest uuendustest.
 
Ohutustehnoloogia kontseptsioonil Safety Shield on palju eeliseid. Ohtlike olukordade vähendamise kõrval annab süsteem juhile parema ülevaate tema ümber toimuvast: vähenevad juhuslikud otsasõidud ja kriimustused, mille pärast tuleks minna remonditöökotta. Peale selle tunnevad juhid end igas olukorras ohutumalt ja turvalisemalt.
 
Uus Note on ka esimene auto B-segmendis, millel on täisvaatemonitor (AVM) - Nissani paljukiidetud mitme kaameraga parkimisabi, mis annab sõiduki ümbrusest 360-kraadise ülevaate. See keerukas, ent hõlpsalt kasutatav süsteem lihtsustab parkimist, teeb linnas sõitmise mõnusamaks ja aitab omanikel vähendada kulukate kerekahjustuste ohtu parkimise ajal.
 
Tänu uudsele kujundusele ja tehnoloogiale on need süsteemid nüüd kättesaadavad taskukohases paketis, mida täiendab valik üliökonoomseid mootoreid. Kerge platvormi, väikese tuuletakistusega väliskujunduse ning täiustatud mootorite ja käigukastide kooslus tähendab, et uus Note meeldib kõikidele ostjatele.
 
Sama meeldivad on ka kasutuskulud: kõikide uute Note'ide standardvarustuses on seiskamis- ja käivitussüsteem, tänu millele on CO2 heitkogus vaid 95 g/km. Seda ökonoomsust täiendab täiustatud bensiini- ja diiselmootorite suurepärane jõudlus ning turvaline ja kaasahaarav sõidudünaamika, mida on spetsiaalselt Euroopa teede jaoks kohandatud.
 
Uue Note'i tagaistmete kujundamisel on lähtutud praktilisusest, tänu millele on need oma klassi kõige universaalsemad, nagu ka eelmise põlvkonna mudelite puhul. Nihutatav tagaiste võimaldab omanikul valida, kas suurendada pakiruumi või reisijate jalaruumi - mõlemad on oma klassis parimad. Kui siia lisada veel kahetasandiline pakiruumipõrand, siis suudavad konkurentsi pakkuda vaid vähesed B-segmendi mudelid.
 
Nissani Euroopa müügi- ja turundusosakonna vanemasepresident Paul Willcox ütleb kokkuvõtlikult: „Ei saa öelda, et uus Note vahetab lihtsalt praeguse Note'i välja, vaid see on täiesti teine auto, millel on turul hoopis uus koht. B-segmendi keskmesse kuuluv uus Note edestab oma suurepärase kujunduse ja tipptasemel tehnoloogiaga paljusid konkurente ning seda taskukohase hinnaga. Väikeautode mudelivaliku laiendamine nii atraktiivse ja täiustatud uue luukpäraga tekitab meis tõelist elevust."
 
Hinnad ja tehnilised andmed avaldatakse enne uue Note'i müügile saabumist Euroopas 2013. aasta sügisel. Uue Note'i tootmine algab suvel. Olenevalt turust peaksid esimesed autod müügile jõudma 2013. aasta sügisel.