LOOGE ENDALE TÄIUSLIK JUKE - NISSAN TUTVUSTAB UUT ISIKUPÄRASTAMISE PROGRAMMI / AUTOSPIRIT / Uudised

LOOGE ENDALE TÄIUSLIK JUKE - NISSAN TUTVUSTAB UUT ISIKUPÄRASTAMISE PROGRAMMI

Igal Nissan Juke'il on julge ja silmapaistev kujundus, kuid nüüd saab igaüks oma Juke'i uue isikupärastamise programmi abil veelgi omanäolisemaks muuta. Tänu värvilahenduste ja varustuse kombinatsioonide suurele hulgale saab igaüks oma Juke'i täpselt endale meelepäraseks kujundada.

Pakume nüüd nii uutele kui ka olemasolevatele Juke'i omanikele üle Euroopa lisavarustusena laias valikus disainilahendusi, mis võimaldavad muuta oma sõiduki välimuse tõeliselt ainulaadseks.

Valuvelgede, küljepeeglite, udutulede rõngaste, küljeliistude, pakiruumi käepideme ja katusespoileri rõhutamiseks saab valida järgmiste värvitoonide vahel: punane Force Red, valge Glossy White, oranž Orange Racing, must Piano Black või hõbedane Silver Grey.

Lisaks saavad kliendid valida kolme uue rabavalt eripärase disainipaketi vahel, milleks on Style, Premium ja Exclusive. Valitud paketi saab kuue disainielemendi ja viie värvilahenduse abil veel isikupärasemaks muuta.

Juke'i isikupärastamise programm on mõeldud tarbijatele, kes söandavad erineda... Ning see on kõigest algus. Nissanil on kaugeleulatuvad plaanid suurendada disainielementide valikut veelgi. Programmi laienedes jõuavad turule uued kohandatavad osad, sealhulgas salongi disainielemendid.