IDEEAUTOST REAALSUSEKS - NISSAN TOOB MEELIERUTAVAST FILMITÄHEST JUKE-R-IST TURULE PIIRATUD SEERIA / AUTOSPIRIT / Uudised

IDEEAUTOST REAALSUSEKS - NISSAN TOOB MEELIERUTAVAST FILMITÄHEST JUKE-R-IST TURULE PIIRATUD SEERIA

  • Nissan toob žanripiire lõhkuvast 545hj võimsuse ja 258km/h tippkiirusega sõidukist turule piiratud seeria.
  • Ainulaadse crossover'istsuperauto filmidebüüt Dubais tekitas meelierutava ideeauto järele märkimisväärse nõudluse, mistõttu Nissan otsustas mudeli piiratud arvule klientidele siiski kättesaadavaks teha.
  • Uued Juke-R-id on koguni veel võimsamad kui algne ideeauto.

Nissan on teatanud, et uuenduslikust Juke-R-i crossover'ist luuakse väga piiratud seeria ja sõidukid valmistatakse vastavalt tellimustele (build-to-order).

3,8-liitrine Juke-R, mille tippkiirus on 258km/h, ilmus maailmas esimest korda avalikkuse ette käesoleva aasta jaanuaris Dubais, pälvides tohutut tähelepanu. Selle tulemusena on Nissan saanud sõidukile praeguseks kolm kindlat tellimust. Kaks nendest tellimustest on esitanud prominentsed ja lugupeetud Dubai kodanikud.

Nissan toodab Juke-R-i vastavalt tellimuste arvule. Tellimusi võetakse vastu järgmise nelja nädala jooksul, misjärel algab sõidukite tootmine.

Kui algne Juke-R põhines 2010.mudeliaasta tehnikal, siis uus mudel on saanud enda varustusse 2012.mudeliaasta GT-R-i veermiku ja käigukasti. Esimeste mudelite tootmine on peagi algamas ning kolm esimest sõidukit jõuavad uute omanikeni hilissuvel.

Juke'i tooteturunduse juht Gareth Dunsmore lausus: „Algsete plaanide järgi pidi Juke-R olema ühekordne projekt, mis ühendab endas Nissani kaks kõige uuenduslikumat mudelit. Dubais tekitas see sõiduk aga lausa hämmastava reaktsiooni- paljud inimesed tahtsid tänaval kohapeal autot ära osta!

Kuna reaktsioon oli nii võimas ja meile laekus kohe kolm kindlat tellimust, otsustasime selle sõiduki siiski reaalsuseks muuta. Me ei saa valmistada pettumust autosõpradele, kes ihaldavad seda mudelit enda kollektsiooni. Juke-R-ist on kujunenud täiesti omaette nähtus ning me tunneme uhkust reaktsiooni üle, mida see sõiduk on tekitanud. Juke'i kohta lisandub käesoleva aasta jooksul kindlasti veel uudiseid.

Kõik, kes tunnevad huvi Nissani kõige uuenduslikuma crossover'i ostmise vastu, võiksid võtta ühendust aadressil Juke-R@Nissan.co.uk.

Videod Juke-R-ist ja Desert Nemesisest leiate aadressilt:

http://www.facebook.com/NissanJukeOfficial