MUDELI NOTE VARUSTUSTASE SELECT EDITION AASTAKS 2012 / AUTOSPIRIT / Uudised

MUDELI NOTE VARUSTUSTASE SELECT EDITION AASTAKS 2012


Põhineb täiustatud Acenta varustustasemel
Uus stiilne sisemus ja välisilme
Euroopas toodetava mudeli Note uuendused leiavad kindlasti kõlapinda just Euroopa tarbijate seas. Note on Qashqai ja Juke'i kõrval kolmas Nissani mudel, mida valmistatakse Ühendkuningriigis asuvas edukas Sunderlandi tehases. Alates selle mudeli tootmise alustamisest Sunderlandis märtsis 2006 on valminud kokku 427 985 uut Note'i.
 
Esiteks väärib äramärkimist uudis, et Acenta varustustaset on täiendatud kõrgemate varustusklasside lisadega.
 
Note'i välimust ilmestavad nüüd 15-tolliste velgede asemel teemantteraga lõigatud kahevärvilised 16-tollised valuveljed ja lisatud on ka eesmiste udutulede ilurõngad. Muu hulgas on kerevärvide valikut täiendatud uue tooniga Haptic Blue. Ka kuulub Select Editioni standardvarustusse automaatne kliimaseade.
 
Sõitjateruumile luksuslikuma ilme andmiseks on istmekatted siniste õmblustega ja osaliselt kunstnahast.
 
Muu hulgas pakutakse klientidele tehnoloogiapaketti Tech Pack, millesse kuulub ka populaarne süsteem Nissan Connect. Viimane hõlmab täisdigitaalset muusikasüsteemi, sisseehitatud CD-mängijat ja raadiot, IPodi pistikupesa, satelliitnavigatsioonisüsteemi, Bluetoothi ühendust, kliimaseadet ja esitulede automaatse sisselülitumise funktsiooni. Tehnoloogiapaketti kuuluvad ka tagumised parkimisandurid ja tumendatud klaasid.
 
Mootorite valikusse kuuluvad 1,4- ja 1,6-liitrine bensiinimootor ning diiselmootor 1.5dCi. Pure Drive'i märgiga 1.5dCi mootori CO2 heitkogus on 110 g/km ja kombineeritud kütusekulu 4,2 l / 100 km.
 
Esimesed Select Editioni varustustasemega Note'i demomudelid jõuavad edasimüüjateni 1. märtsil.