Nissani GPS-seadmed said täpsed Baltimaade kaardid / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissani GPS-seadmed said täpsed Baltimaade kaardid

Uued navigatsiooniseadmega varustatud Nissanid ei jäta juhti hätta ka Eesti, Läti ja Leedu külateedel sõites.

Kui varem oli Nissani DVD-navigatsiooniseadmes vaid Tallinna, Riia ning Vilniuse kaardid, siis uued Euroopa kaardid katavad põhjalikult kogu Baltikumi. „Kaardile on märgitud ka metsateed ja külakeskuste pisemad tänavad,” ütles Nissan Nordic Europe Baltikumi turundusjuht Henri Daum.

Kaardid, mis katavad pea tervet Euroopat, kuuluvad DVD-navigatsiooniseadmega varustatud uute Nissanite varustusse järgmiste mudelite puhul: Qashqai, Qashqai+2, 350Z Rodster, 370Z, X-Trail, Navara, Pathfinder, Murano ja Patrol.

Enamikel mudelitel kaasneb navigatsioonisüsteemiga ka tagurduskaamera, mis hõlbustab parklas manööverdamist.

Autodel, millel on DVD-navigatsioonisüsteem juba olemas, saab Baltikumi kaardi juurde osta. Kaarte on võimalik paigaldada vanematesse GPS-seadmega Nissanitesse. Baltikumi kaardi saab osta Nissani edasimüüjalt, kes aitab kaardi autos seadistada.

Teadaolevalt on Nissan üks vähestest automarkidest, mille navigatsiooniseade töötab Baltikumis sedavõrd suure täpsusega.

Nissan Nordic Europe OY on Nissani harukondlik peakontor Skandinaavias ja Baltikumis, mille põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani diileritele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid.

NB ajakirjanikud! Nissan pakub võimalust uute GPS-kaartide täpsust järele proovida ja teha proovisõitu.