Staatusmaastur on kohal / AUTOSPIRIT / Uudised

Staatusmaastur on kohal

Aastal 2006 täitus 55 aastat Nissani esimese maastikuauto sünnist. Aastal 1951 nägi ilmavalgust maastur nimega Patrol, mida algselt toodeti spetsiaalselt Jaapani armee jaoks. Tänaseks on Patrol üks tuntumaid maastureid maailmas, Nissanist saanud aga kõige suurema valikuga maasturite tootja kogu planeedil.

Tähistamaks seda juubelit, toob Nissan turule Pathfinderi piiratud koguses valmiva erimudeli, mille nimi STATUS 55 koondab endas Nissani 4x4 aastapäeva ja uue staatusmaasturi sünni. Eliitmudeli varustus on suurejooneline: värviline tagurduskaamera, biksenoonlaternad, DVD-navigatsiooniseade, võtmeta käivitus, MP3-helisüsteem, nahksalong, Bluetooth telefonisüsteem, unikaalne kroomdisain jne.

Pathfinderi mudelivaliku uus tippversioon STATUS 55 peidab endas väga head maastikusuutlikust, luksuslikku ja funktsionaalset sisemust, jõulist välimust ja võimsat mootorit. See on auto, millel loomisel koondas 4x4 sektori vaieldamatu liider Nissan kogu oma poolsajandi pikkuse offroad kogemuste- ja traditsioonidepagasi.