Nissan NOTE – Parim ökonoomne auto 2006 / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan NOTE – Parim ökonoomne auto 2006

Lätis korraldatud aasta auto konkursil pälvis Nissan NOTE tiitli “Parim Ökonoomne Auto Aastal 2006”. Lisaks sellele esines NOTE edukalt ka Leedu Aasta Auto valimistel saavutades auväärse teise koha Euroopa Aasta Autoks valitud Ford S-Max’i järel, edestades nii Honda Civicut, Seat Leoni kui kõiki teisi läinud aasta uudismudeleid.

 

Nissan NOTE näol on tegemist esimese autoga kolmest erinevast mudelist, mis vahetavad välja aastaid suurt populaarsust nautinud Almera. NOTE on oma segmenti lõhestava sõidukina disainitud veetlema sõitjat, kelle jaoks tavaline pereauto tundub liiga konservatiivne. NOTE märksõnadeks on lennukas ja julge välisdisain, universaali funktsionaalsus ja sedaanilikult dünaamiline sõiduelamus.

Nissan on Läti ja Leedu aasta auto valimistel edukas olnud varemgi. Nii pälvis “Läti Aasta Auto 2002” tiitli uuenduslik Nissan Primera. Legendaarne sportkupee Nissan 350Z sai aga parima sportauto tiitli aastatel 2003 ja 2004. Nissani mudelid Patrol ja Pathfinder on pälvinud parima maasturi tiitlid vastavalt Leedus ja Lätis.