Leedu piirivalveamet valis Nissani maasturid / AUTOSPIRIT / Uudised

Leedu piirivalveamet valis Nissani maasturid

Leedu piirivalvurid parandavad oma mobiilsust: olles ellu rakendanud Schengen Facility poolt asutatud projekti, ostis Leedu piirivalveamet 60 uut NISSAN PATROL maasturit.
 
60 uut NISSAN PATROL maasturit, mis anti üle Leedu piirivalveameti ülemale Saulius Stripeikale NISSAN NORDIC EUROPE ja FAKTO AUTOCENTRAS esindate poolt, hakatakse Leedu piirivalveameti territoriaalüksuse poolt kasutama Euroopa Liidu välispiiride Valgevene ja Vene Föderatsiooniga kaitseks.
 
Kuuenda põlvkonna NISSAN PATROL maasturitel (mida valmistatakse juba alates 1951. aastast) ei ole mitte üksnes erakordsed võimed sõitmiseks teedeta maastikul ja esmaklassiline mugavus maanteesõidul, vaid need on tuntud ka oma erakordse töökindluse ja hoolduse lihtsuse poolest.
 
Olles laialdaselt hinnatud paljude erinevate riikide armeede poolt, on NISSAN PATROL tõestanud oma kvaliteeti paljudel juhtudel nii rahuajal kui ka sõjategevuse oludes, arvukatel rahutagamismissioonidel üle kogu maailma. „Auto traditsiooniline kandva raamiga skeem muudab PATROLI esmaklassiliseks valikuks nendele, kes vajavad teedeta maastikul liikumist ja lihtsat hooldust.
 
Rohkem kui viie aastakümne pikkuse „karjääri“ jooksul on PATROL võitnud ühe kõige parema ja töökindlama sõiduki maine, mis ealeski on ehitatud. Nii maanteel kui ka kõige raskemini läbitaval maastikul. Me oleme täiesti kindlad, et omades neid sõidukeid, ei lõpeta Leedu piirivalve kunagi olukorras, kus rasked maastikuolud või tehnilised rikked takistavad neil oma kohustuste täitmist,“ lausus härra Donatas Rutkauskas, FAKTO AUTOCENTRAS peadirektor.
 
Leedu piirivalveameti ostetud NISSAN PATROLI maasturitel on 3.0 liitrine, 160 HJ ja 380 Nm väändemomendiga turbodiiselmootor, need suudavad läbida kuni 700 mm sügavuse veetõkke ning auto tõusunurk on 37, laskumisnurk 31 kraadi. Võimsa sõiduki keskmine kütusekulu on ainult 10.8 l 100 km kohta, mürgiste heitgaaside emissioon vastab täielikult EU4 kõige rangematele normidele.
 
„Leedu piirivalveameti otsus eelistada NISSAN PATROL maasturit on meie jaoks väga tähtis, kuna me oleme veendunud, et PATROL on suurepärane toode ja parim 4x4 veoga auto piirivalvuritele. NISSANI 60 aastat 4x4-veo kogemust on asi, mida te vajate raskel maastikul sõites,“ lausus Margus Mikk, NISSAN NORDIC EUROPE Balti regiooni juht.