Nissan esitleb Tartu automessil kolme uut mudelit / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan esitleb Tartu automessil kolme uut mudelit

Tartus toimunud Eesti suurimal automessil Motoshow 2007 tuli Nissani poolt esmaesitlusele maastikuauto X-Trail-i uus põlvkond, mugav pereautot Tiida ning suure mahutavusega kaubaauto Interstar.
 
Nissan Nordic Europe Baltikumi tegevjuht Margus Mikk ütles, et uut X-Traili mudelit on Eestis taganud suur müügiedu, mis on suuresti tingitud ka eelmise X-Traili populaarsusest. „Lisaks müüdud autodele on X-Trailil kolme Balti riigi peale üle 200 tellimuse ning see jätkub kasvavas trendis,” ütles Mikk. „On lausa ajalooline, et pakume uut X-Traili madalamas hinnaklassis kui vana mudelit.”
 
Lisaks menukale X-Trailile soovitas Mikk tähelepanu pöörata Tiidale, millest võib kujuneda Nissan Almerale lähenev müügihitt. Tiida on väärikas auto, mille väärtus tuleb tõeliselt välja alles peale sõitmist. „Tiidas on võimalus kuulata iseenda mõtteid, sest tegemist on oma klassi vaikseima sõiduautoga,” lisas Mikk. Nissan Tiida on Nissani uus pereauto, mis järjekorras kolmanda mudelina vahetab välja Eestis aastaid populaarseimate mudelite hulka kuulunud sõiduauto Almera. Mõõtmetelt on Tiida siiski märkimisväärselt suurem kui Almera, jäädes NOTE ja Qashqai vahele.
Tartu automessil võis lisaks eelnimetatud kolmele uuele mudelile tutvuda veel Navara, Note`i, Qashqai, Primastari ja Nissani võimeka maasturi Pathfinderiga. Nissani stendi pani Motoshow 2007-le üles Nissani Lõuna-Eesti ametlik edasimüüja AS Autospirit.