Eesti bänd Smashed Nail Sister võitis SonyBMG plaadilepingu / AUTOSPIRIT / Uudised

Eesti bänd Smashed Nail Sister võitis SonyBMG plaadilepingu

SonyBMG ja StarFM kuulutasid eile (24.04.08) Qashqai Urband Playgroundi Eesti võitjaks bändi Smashed Nail Sister, mis võitis plaadilepingu SonyBMG-ga.  

Võidubänd sai publikuhääletusel 25 000 häält. Koos žürii häältega tagas rekordtoetus bändile kindla võidu. Smashed Nail Sister kitarrimängija Andrew Wer ütles, et siiani ei usu oma silmi. „Kõik on liiga hea ja uskumatu, sest registreerisime oma bändi viimasel päeval, kuid panime sellegipoolest võistluse kinni,” lausus Andrew. Smashed Nail Sister on tegutsenud kaks aastat ning nad viljelevad romantilist metal muusikat. 

Ürituse peakorraldaja Nissan Nordic Europe esindaja Henri Daumi sõnul olid osalevate bändide arv väga suur ning ületas ootusi. „Äärmiselt hea on vaadata, et Eestis on palju häid bände, kes pole veel avalikkusele tuntud, kuid teevad tasemel muusikat,” lausus Daum. „Usun, et need, kes seekord ei võitnud, said vähemalt indu edaspidiseks ega kaota lootust.” 

Qashqai Urband Playground bändikonkursile Internetis registreerus 362 bändi kuuest riigist, kellele anti kokku 400 000 häält. „Otsustasime, et selline menu on ära teeninud oma kogumikplaadi ja nii ongi Urband Playground Rocks vol. I selle aasta juunis kauplustes saadaval,” ütles SonyBMG Soome esindaja Kimmo Valtanen.

Internetis registreerunud hääletajate vahel loositi välja Nissan Qashqai kahenädalane kasutusõigus ja Rolandi MicroBR-i kinkekaart. Ihaldatud Qashqai kasutusõiguse sai Oleg Kuznetsov Tallinnast ja Rolandi kinkekaart läks Lauri Mengelile Pärnust.