Nissan korraldab maastikurataste võistlussarja / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan korraldab maastikurataste võistlussarja

Nissan MTB Cup (NBC) on maastikuratturitele orienteeritud rattamaratonide rahvusvaheline sarivõistlus Eestis, Lätis ja Soomes, mille proloog toimub juba 01. mail Tallinnas.

Nissan Nordic Europe turundusjuht Henri Daumi sõnul on Nissan MTB Cup mõeldud iga ettevalmistusega sõitjatele, kus distantside pikkused on vahemikus 35 - 100 km.

„Kindlasti peaksid kohale tulema harrastussõitjad, sest iga sõitja leiab endale sobiva distantsi ning õige raskusastmega raja,” ütles Daum. „Järgmisest aastast saavad osavõtjad ka UCI reitingu punte, mis võimaldab neil sõita välismaistel mägirattavõistlustel.”

Iga etapi raames toimub hobisõit (pikkus kuni 10 km), rahvasõit (35 - 50 km) ja põhisõit (70 – 100 km). Nissan MTB Cup sarivõistlusele saab registreerida internetis http://www.sportinfo.ee/ kodulehel (v.a. registreerimine kohapeal).

Nissan MTB Cup 2008 kalender:

Etapp

Etapi nimi

Toimumisaeg

Päev

Koht

Proloog

Nissan Balti Cup teatesõit

01. mai

N

Pirita Velodroom

I Etapp

Kalevipoja rattasõit

10. august

P

Jõgeva

II Etapp

Nissan MTB Finlandia

24. august

P

Lahti, Soome

III Etapp

Smiltene rattamaraton

05. oktoober

P

Smiltene, Läti

Nissan MTB Cup kuulub NBC võistkondlike rattamaratonide sarja. NBC etapid viiakse läbi vastavalt NBC sarja juhendile ja UCI võistlusmäärustele. NBC võistlussarja eesmärk on propageerida sportlikku liikumist ja rahvusvahelist integratsiooni ning välja selgitada Läänemere regiooni parim maastikuratta võistkond. Lisainfo: http://www.nissan-mtb.com/