Nissan Klaperjaht 2008 piletid nüüd müügil / AUTOSPIRIT / Uudised

Nissan Klaperjaht 2008 piletid nüüd müügil

Tänasest saab Piletilevi vahendusel osta soodsaid pileteid selle aasta off-road suursündmusele Nissan Klaperjaht 2008, mis toimub kuu lõpus Valgamaal Jõgevestes.
Sooduspilet kehtib kahel võistluspäeval ja maksab 60 krooni. Perepilet maksab 150 krooni ning sisaldab ka parkimis- ja telkimiskohta kogu võistluse ajaks. Pilet tasub osta juba täna, sest soodushinnaga pääsmed on müügil 15. augustini. Hiljem on piletihinnad vastavalt 80 ja 200 krooni. Koha peal maksab kahepäevapilet 100 krooni, perepiletit saab vaid eelmüügist.
Pääsmed on müügil kõigis Piletilevi müügipunktides ja kodulehel http://www.piletilevi.ee Rahvusvaheline maasturite võistlus Klaperjaht toimub 29.-31. augustil Valgamaal Helme Vallas Jõgevestes. Kolmel päeval võistlevad Eesti, Läti, Leedu, Venemaa ja Soome off-road sportlased maasturite kestvus- ning osavussõidus. Selle aasta võistluse naelaks on Pariis–Dakari võistluskorda ehitatud Nissan Navara rallimaastur, mille roolis teeb demonstratsioonsõite Markko Märtin. 30. augusti õhtul annab ürituse raames kontserdi ka laulja Mikk Saar.
Nissan Nordic Europe Baltikumi juht Margus Mikk peab eelolevat võistlust kõige olulisemaks off-road mõõduvõtuks nii Eesti kui Baltikumi pinnal, mille jaoks fännid alustavad juba aasta varem „võidurelvastumist”. „Tänavune tõotab tulla veelgi põnevam, sest võistlust on pikendatud päeva võrra,” ütles Mikk.
Klaperjahi punktiarvestus toimub neljas klassis. Esindatud on kolm sport- maasturiklassi: TR1, TR2 ja TR3 ning vabamate tehniliste reeglitega 4X4 vaba klass. Lisaks pakub vaatemängu ATV ning enduro mootorrataste off-road võistlus. Lisaks on sel aastal uudisena „turismiklass”, mis pakub seiklussõitu kõigile neliveolistele linna- ja pärismaasturitele.
Maasturite kestvussõitu Klaperjaht peetakse alates 2001. aastast ning sellest on saanud publiku jaoks üks vaatemängulisemaid off-road sündmusi. 2007. Aastal registreerus võistlusele 92 sõidukit ning kohapeal käis võistlust jälgimas üle 4000 inimese. Klaperjaht kuulub ühe etapina Eesti 4x4 karikavõistluste ja Läänemere 4x4 karikasarja võistluste hulka.
Nissan Nordic Europe OY on Nissani harukondlik peakontor Skandinaavias ja Baltikumis, kelle põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani diileritele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid.
Nissan Klaperjaht 2008 koduleht:
http://www.cooperland.ee/klaperjaht2008/
Klaperjaht 2007 video:
http://www.metacafe.com/watch/1199186/klaperjaht_2007/
Lisatud pilt eelmise aasta Klaperjahilt.